Дружина Дмитра Комарова та володарка титулу “Міс Україна”: як виглядає і чим займається Олександра Кучеренко

Дружина ведучого шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова є журналісткою, моделлю і танцівницею. Успіху вона досягла в усіх цих сферах по-трохи. Але кожен із них — колосальний.

Усіма улюблений ведучий славнозвісної програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров одружився у травні 2019 року. Його обраницею стала “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко. Пара не просто одружилася, а повінчалася у православному храмі Єрусалима. Медовий місяць вони провели на чудових Мальдівських островах.

Про Дмитра Комарова відомо досить багато. Насамперед те, що він дуже потайлива особа. І до останнього він приховував те, що мав жінку, відносини і взагалі планував одружуватися. І щоб провести і влаштувати своє весілля, разом із Олександрою Кучеренко вони навіть летіли закордон різними літаками. Щоб їх часом ніхто десь не побачив і не “впіймав”. А от що саме відомо про саму дружину Дмитра Комарова, так це те, що вона в першу чергу красуня. Дівчина має вродливу зовнішність і схожа на справжню модель.

Нині Олександрі Кучеренко всього лише 26 років. Цього року, 26 листопада, їй виповниться 27. Вона працювала журналісткою та ведучою програми “Зірковий спорт” на телеканалі ICTV. Також професійно займалася танцями та мала певні досягнення в модельному бізнесі. Майбутня дружина Комарова народилася в місті Дніпрі. У 2013 році відправила навчатися у школу телеведучих “Respect TV” і закінчила її через три роки.

Після цього навчалася в Київському нацуніверситеті ім. Тараса Шевченка за спеціальністю “Диктор та ведучий телепередач”. Після закінчила магістратуру в цьому ж навчальному закладі. Перша відомість, популярність і слава до неї прийшла у 2017 році, коли вона потрапила до танцювального проєкту “Танці з зірками” на телеканалі “1+1” (в якості учасниці).

Досягла неабиякого успіху Олександра Кучеренко і в модельному бізнесі. Вона брала участь в зйомках реклами для таких дизайнерів, як Андре Тан, Анастасія Іванова, Hayk Avanesyan, Leggio Avi. Ще працювала моделлю в глянцевих журналах і навіть відкривала модні покази під час “Українського тижня моди”.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.