Від “повелителя вовчиць” не залишилося й сліду: нове фото Олега Винника в 51 рік довело фанаток до сліз

Ще 3 роки тому Олег Винник вважався мрією багатьох жінок, але часи змінюються, і чоловіки також. Що вже казати про знаменитого повелителя вовчиць, який пройшов через непростий етап.

Свого часу Олег став феноменом в українському шоу-бізнесі, адже у досить короткий термін став суперзіркою. Багатьом знаменитостям для цього знадобилося 5 чи 10 років промоутингу. Йому в свою чергу потрібно було зробити всього кілька кроків.

Олег Винник показав, як змінився за останні 2,5 роки

Олег Винник показав, ким є насправді
Олег Винник показав, як змінився за останні 2,5 роки

Але так чи інакше доля бере своє. Можливо, саме через шалений успіх Олег Винник не так цінував увагу публіки та її любов, як інші українські зірки.

Як відомо, він втік 2022 року з країни, посилаючись на важке захворювання. Свій діагноз він так і не назвав. У інформаційному просторі взагалі точилися чутки, нібито виконавець набрехав про свій стан. З іншої сторони говорили і про можливу онкологію або згубні звички.

Зараз Олег Винник вийшов у самостійне плавання. Чоловік розірвав контракт зі своїм минулим продюсером Олександром Горбенком і випускає нові композиції. Критики ллється не мріяно, однак це все одно грає на руку артисту, адже він отримує піар.

З іншої сторони, шанувальники були вражені тим, як сильно за цей час змінився Олег. Судячи з усього, дався взнаки і стрес, і зміна команди і важка робота. Так само ведеться боротьба за права на виконання його минулих композицій.

Від усім знайомого повелителя вовчиць не залишилося майже нічого. І хоча багато хто засмучений через такий розвиток подій, все ж таки для зірки це можливість трохи змінити свій репертуар, подати себе в новому стилі, показати іншу сторону своєї особистості. Хтозна, можливо Олегу вдасться повернути довіру публіки, розказати свою власну історію та надолужити втрачене. Як ніяк, життя інколи повертається вельми неочікуваною стороною.

А як відомо, Олег — улюбленець долі, і може отримати від неї поблажки, що вже і казати про його харизму, яка завжди виборювала для нього місце під сонцем.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.