Дружина Віктора Павліка зі сльозами зізналася, яку відповідь отримала від лікаря: “Не можу ніяк усвідомити”

Дружина Віктора Павліка Катерина вийшла на зв'язок після отримання результатів генетичного тесту їхнього сина і вразила зізнанням про відповідь спеціаліста.

Рік тому дружина Віктора Павліка вперше зізналася, що насправді хоче ще раз стати матір’ю. Віктор Франкович як тато повністю реалізувався, адже батьком став вже 4 рази. Його дружина Катерина в свою чергу не зважає на це, і хоча виконавець не надто воліє мати ще спадкоємців, вона іншої думки.

На шляху до цієї мрії насправді стоїть абсолютно інший нюанс: у первістка Катерини Михайла затримка мовлення, з якою вони зараз успішно працюють. Втім, вона була викликана генетичними змінами. Нещодавно в сім’я наважилася на тест, і результати дитини днями прибули.

Дружина Віктора Павліка розповіла про генетичний аналіз сина

Катерина Репяхова показала, як її син від Віктора Павліка вперше заговорив
Дружина Віктора Павліка розповіла про генетичний аналіз сина

Катерина спочатку сильно засмутилася, адже нічого не зрозуміла з того, що було написано. Врешті-решт, підписниця дала їй відповідь, в якій говорилося, що виникло нібито внутрішньоутробна зміна. Мовляв, нічого спадкового немає.

Але блогерка хотіла потрапити до відомого спеціаліста, і замість того, аби чекати на значною зустрічі просто отримала від нього відмову. Це довело її до сліз, а також привело до певного висновку. Катерина заявила, що шкодує про цей тест і робити його не варто було.

Мовляв, генетика — наука дуже молода, а тому можна не знайти відповідей, які вона шукає.

Дружина Віктора Павліка розповіла про генетичний аналіз сина

“Сьогодні ввечері йду до іншого не така. Чекаю. Я пожалкувала що зробила той аналіз. Генетика ще досить мало нада наука і там багато неточностей. Може станеться щось погане, а може ні. Але навіщо мені знати, що може станеться щось погане? Навіщо мені тримати це в голові?”, – зізналася Катерина на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Судячи з усього, Катерина все одно планує поповнення в сім’ї, а тому цей тест став не тільки марним, але й приніс їй багато стресу, якого можна було уникнути.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.