54-річна Марія Бурмака закрутила новий роман, але не вважає коханого сімʼєю: “Ми у вільних стосунках”

Популярна українська співачка Марія Бурмака вперше розповіла про свій новий роман та зізналася, чому не впускає коханого у свою сім'ю і не вважає його нею.

Марія Бурмака вперше за довгий час дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому не тільки розповіла про своїх батьків та особисте життя, але й про чоловіка, який в нього не так давно увійшов.

Найдивовижніша стало те, що співачка одразу підкреслила, що вони знаходяться у вільних стосунках. Своєю родиною вона його не вважає, а щастя знаходить можливості провести разом з ним час та насолодитися ним, окремо від побуту та сімейних справ.

Марія Бурмака розповіла про свої нові стосунки

Марія Бурмака розповіла про онкологію своїх матері та батька
Марія Бурмака розповіла про свої нові стосунки. Чому зірка обрала формат вільних взаємин

Окрім того, вона одразу зазначила, що в них доволі мало конкретних ситуацій, і здебільшого такого положення справу вони добилися якраз через характер їхніх взаємин. Мовляв, сім’ї немає, як таких обов’язків також, тому і ділити також немає чого.

“Я незаміжня і це не сім’я. Родина – це коли люди живуть разом, вони мають спільний побут, мають якісь конфліктні ситуації. Ми у вільних стосунках. Ми зустрічаємося, проводимо час разом, тому тут нічого нікому ніхто не винен”, – заявила Марія Бурмака у своєму інтерв’ю для Слави Дьоміна.

Даними стосунками Марія дуже задоволена, а отже можна зробити висновок, що змінювати вона поки що нічого не збирається і буде і надалі насолоджуватися таким форматом кохання. Обранець артистки багато жартує, дуже легкий як людина і дійсно їй до душі.

Нагадуємо, що в цьому інтерв’ю Марія Бурмака вперше розповіла про своїх батьків. Обидва померли від онкології. Спочатку від раку мозку пішла на той світ її матір, а через декілька років до неї приєднався батько.

При цьому зірка зауважила, що зробила для рідних все необхідне і зверталася як до доказової медицини, так і до народної. Втім, ще жодній людині не вдавалося вижити при гліобластомі. Зараз Марія не має чоловіка, поховала батьків, але перебуває у гармонійному стані.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.