“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.

2 вересня в українських школах розпочався новий навчальний рік. Учні зі всієї країни повернулися на уроки та вже отримали свої перші оцінки. Українська акторка Ксенія Мішина поділилася досягненнями свого сина, проте вони виявилися не втішними.

У своєму Instagram, Ксенія розмістила коротке відео, яке було відзнято у машині зірки. Тоді, вона забирала свого єдиного сина зі школи та поділилася з підписниками новиною про його навчання. Виявляється, Платон примудрився за перший тиждень отримати двійку.

“Їдемо ми зі школи і у нас перша двійка”, – повідомила Мішина.

Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина
Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина

Проте, схоже, що Платон ані трохи не засмучений. Хлопець заспокоїв маму та впевнено пообіцяв її виправити. З яким предметом не склалося у хлопчика, вони не розповіли, але Ксенія довіряє синові та сподівається на його відповідальність.

“Да мам, не хвилюйся, зараз все виправимо”, – оптимістично обіцяє хлопчик.

Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина
Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина

Син Ксенії Мішиної навчається в одній з приватних шкіл столиці. Трохи раніше, актриса розповідала, як там побудований процес навчання. звісно, це неможливо порівняти з державними закладами, але ж скільки коштує таке навчання?

“Сьогодні все поступово змінюється: тепер на перервах нове покоління займається робототехнікою, обирає одяг за настроєм і має індивідуальний підхід від тьютора та психолога. І це далеко не всі плюшки”, – розповідала Ксенія.

Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина
Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина

На жаль, ціни на поточний навчальний рік у мережі знайти не вдалося. Проте, за даними порталу УНІАН, ціна на навчання у КМДШ торік була майже 400 тисяч гривень. Зрозуміло, що зараз, вона вища.

Схожі статті

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.