З’явилися рідкісні фото Софії Ротару з сестрами Аурікою та Лідією: не вистачає тільки Зінаїди

Юні дівчата, наче квітки з минулого розквітли і наповнили любов'ю серця прихильників Софії Ротару.

Софія Ротару — кумир багатьох поколінь. Легенда, як серед дорослих, так і серед зовсім юних слухачів. Вона володіє бездоганним голосом, артистизмом, вродженою аристократичністю та чутливим серцем.

Біографія

Біографія легендарної української співачки Софії Ротару добре відома її вірним шанувальникам, які пам’ятають, як вона сяяла на сцені. А українці більш молодих поколінь, на жаль, можуть бачити все це тільки на архівних фото і мало знають подробиці життя цієї дивовижної жінки.

Сьогодні

Зараз артистці 73 роки. Вона живе спокійним життям в своєму маєтку під Києвом зі своєю сім’єю. В останні роки співачка рідко виходить на сцену, тільки в особливих випадках.

Нещодавно в мережі спливли рідкісні фото молодої Софії Ротару з сестрами Аурікою і Лідією.

Шість Ротарів

Всього у Софії було 5 братів та сестер. Старша Зінаїда в дитинстві захворіла на тиф. Від смерті дівчинку врятували, але вона осліпла. Софія Ротару витратила величезні гроші, щоб повернути сестрі зір, але це не вдалося.

Зінаїда володіє абсолютним слухом, вона запам’ятовувала всі пісні, почуті по радіо і навчала їм своїх молодших сестер. Зараз Зінаїда живе в Кишиневі, вона заміжня.

Софія Ротару з сестрами

Другою старшинству стала Софія, вірніше, вона була третьою – найстарший хлопчик помер при пологах. Далі з’явилися брати Євген і Анатолій і сестри Лідія та Ауріка. Сім’я була дружною, разом працювали по господарству, торгували вирощеним виноградом на ринку. І постійно співали.

Софія Ротару з сестрами

Тому не дивно, що обидві сестри – Ауріка і Лідія стали співачками, брат Євген теж. А Анатолій залишився жити на селі, він все життя пропрацював комбайнером.

Зараз, в честь дня народження однієї з сестер, Софія Михайлівна опублікувала раритетний знімок з ними. Вони позують з сценічних костюмах, з модними в 80-х пишними зачісками, юні і красиві.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".