Дружина Григорія Решетніка отримала розкішний подарунок від володарки золотого м’яча: буде як Мерилін Монро

Христина Решетнік, яка є дружиною ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка, отримала подарунок від знаменитої тенісистки Марти Костюк. Це неймовірна біла маленька сукня!

Дружина відомого і незмінного ведучого романтичного шоу-побачень “Холостяк” Григорія Решетніка, Христина Решетнік, показала, як вона виглядає у маленькій білій сукні. Зазвичай у кожної жінки в шафі має бути маленька чорна сукня, але у дружини такого ведучого є ще й біла! Свої нові світлини в новому образі Христина Решетнік виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Насправді цю сукню Христині Решетнік подарувала відома українська тенісистка, яка є володаркою золотого м’яча, Марта Костюк. Легендарна спортсменка також є переможницею “Відкритого чемпіонату Австралії 2017 року” і “Відкритого чемпіонату США 2017 року”. Христині Решетнік пощастило з нею познайомитися і навіть побувати в неї на весіллі і побачити її у весільній сукні.

“Марта Костюк чудова дівчина, справжня красуня, яка надихає багатьох і мене в тому числі”, – повідомила дружина шоумена Григорія Решетніка.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, як знаменитість подарувала їй сукню
Дружина Григорія Решетніка розповіла, як знаменитість подарувала їй сукню

Сюрприз у вигляді маленької білої сукні Христина Решетнік отримала просто у подарунок. Чи саме в цій сукні вона була в тенісистки на весіллі, чи ні, невідомо. Побачити дружину Григорія Решетніка в такій маленькій сукні, яка з одного боку схожа на вечірню, з іншого, у ній можна і в теніс грати, це також для всіх сюрприз! Сукня настільки коротка, що має спеціальну білизну в якості маленьких шортів. Ну так, для “страховки”, якщо випадково вітер подує, або занадто “закружляти” з кимось в танці. Тому, можна не перейматися щодо того, що щось комусь буде видно.

Перед сукні — закритий. Бюстьє максимально обережно прикрите, але має і гарний обережний виріз, а позаду — глибокий виріз на спині, який розділяє сукню ніби на топ і спідницю. Все, як люблять тенісистки! Насамперед, Христині Решетнік цей стиль і образ дуже сильно пасує. Вона виглядає, як ніби Мерилін Монро у своїй відомій білій сукні. Але в Христини Решетнік вбрання коротке.

Схожі статті

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?