Жити в номері з видом на оперний театр: Ольга Сумська показала, як можна по-богатому відпочивати у Львові

Акторка театру та кіно Ольга Сумська разом із донечкою зустрілися у Львові з Володимиром Горянським. Зірка показала, що вони робили разом та чим там займалися.

Навіть в Україні можна мати лакшері відпочинок, аби тільки були кошти. До того ж, поїхати відпочивати у одне з найбільших і найстаріших міст країни можна також по-різному. Насамперед, легендарна акторка театру та кіно Ольга Сумська показала, як можна зробити і мати лакшері відпочинок у Львові. Свої світлини і відео цього відпочинку вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Зірка разом із своєю 22-річною донечкою поселилася в готелі “Панорама Готель Львів – Panorama Lviv”, вид із вікон яких виходить прямо на Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької. Там же знаходиться і відома площа з фонтанами “прямо з землі”. Напевно у Львові вже не лишилося жодної дитини, яка б не “скупнулася” в цьому фонтані, або підлітка. А можливо і навіть дорослого. Це одне з найкращих і найщасливіших місць у Львові. Там лунає дитячий сміх, які купаються в цих фонтанах, там же безліч посмішок і щастя у дорослих, які просто сидять на лавках і спостерігають за цим всім.

Легендарна Ольга Сумська показала, як по-багатому відпочивати у Львові
Легендарна Ольга Сумська показала, як по-багатому відпочивати у Львові

Після того, як Ольга Сумська разом із донечкою прогулялися визначними пам’ятками Львова, вони зустрілися з дуже відомим українським актором, телеведучим і артистом Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра Володимиром Горянським. Разом із ним та сімома друзями вони відправилися на обід в один закладів Львова. Їм накрили багатий стіл. Такий, який по-справжньому люблять українці, коли збираються всі разом, цілими сім’ями, або кампаніями.

Легендарна Ольга Сумська показала, як по-багатому відпочивати у Львові
Легендарна Ольга Сумська показала, як по-багатому відпочивати у Львові

Гуляли Ольга Сумська разом із донечкою і вечірнім Львовом, коли вже вмикається світло у фонтанах і вони стають світлодіодними. Коли все місто перетворюється на щось надзвичайно яскраве — підсвічується світлом ліхтарів і різноманітних вивісок і банерів. Про подальші львівські події Ольга Сумська повідомлятиме згодом.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.