Перша дружина Юрія Горбунова: як виглядає старша на 12 років балерина, яку він покинув заради Осадчої

До того, як одружитися з Катериною Осадчою, Юрій Горбунов провів 20 років у шлюбі з іншою жінкою. Чоловік ніколи не приховував цього факту з життя та залюбки розповідає про своє минуле.

Відоме подружжя українського шоу-бізнесу Юрія Горбунова та Катерини Осадчої разом вже 7 років. Проте, ні для кого не секрет, що за плечима обидва мають серйозні стосунки. Телеведуча після завершення кар’єри моделі одружилася з депутатом Олегом Поліщуком, старшим за неї на 15 років. Їхній шлюб тривав недовго і у 2004 році пара розлучилася. у шлюбі жінка народила сина Іллю.

А ось Юрій Горбунов почав свою сімейну історію ще в часи, коли був молодим актором франківського драмтеатру. Там він зустрів свою першу дружину Людмилу, танцівницю балету. Її минуле, штамп у паспорті та дитина не стали на заваді закоханому Юрію, який наважився добитися прихильності старшої на 12 років Людмили.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина
Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

Попри осуд з боку родичів і знайомих, пара побралася в 1995 році, а Горбунов навіть вдочерив падчерку. Але за роки спільного життя, спільних дітей доля парі не подарувала. З часом, Людмила залишила роботу в театрі та присвятила себе сім’ї.

Шлюб тривав довгі 20 років, але у 2015 році їхні дороги розійшлися. Юрій розповідав, що основною причиною розлучення стали різні погляди на життя, проте в подробиці чоловік не вдавався. Багато хто вважає, що саме в цей період шоумен почав зустрічатися з Катериною Осадчою.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина
Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

Після розлучення, шоумен і його перша дружина підтримують дружні стосунки. Людмила переїхала до США, де живе з дітьми, а Юрій завіряє, що досі підтримує зв’язок із нею. Він впевнений, що не можливо просто так розірвати стосунки з колись близькою для нього людиною.

Зараз Юрій Горбунов і Катерина Осадча щасливі в шлюбі, виховують двох синів і продовжують свою спільну професійну діяльність, але минуле, як і раніше, залишається частиною історії їхнього життя.

Схожі статті

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.