Співачка Надя Дорофєєва показала, яка вона “мама” для дітей від першого шлюбу ресторатора Міши Кацуріна

Співачка Надя Дорофєєва показала, як вона проводить час не лише зі своїм коханим чоловіком Мішою Кацуріним, а й його дітьми від першого шлюбу: донькою Сашею і сином Іваном.

Співачка Надя Дорофєєва показала, як вона проводить час не лише зі своїм коханим чоловіком Мішою Кацуріним, а й його дітьми від першого шлюбу: донькою Сашею і сином Іваном.

Відома українська співачка, блогерка та дизайнерка Надія Дорофєєва показала, як вона проводить час із дітьми від першого шлюбу свого коханого чоловіка (ресторатора) Міши Кацуріна. Все це вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Надя Дорофєєва показала, яка вона "мама" для дітей Міши Кацуріна
Надя Дорофєєва показала, яка вона мама для дітей Міши Кацуріна

Співачка Надія Дорофєєва показала, як у неї вдома Міша Кацурін разом із двома своїми дітьми від першого шлюбу сидять біля фортепіано і вчаться грати пісні. Насамперед, самої Наді Дорофєєвої. У Кацуріна двоє біологічних дітей: донька Олександра та син Іван. А його колишня дружина, Євгенія Панова, почала жити з колишнім чоловіком Наді Дорофєєвої, співаком Володимиром Дантесом.

Утім, не дивлячись на обмін партнерами, вони всі змогли зберегти товариські стосунки і спільну мову таким чином, щоб було добре дітям. Щоб і донечка, і син, Міши та Євгенії Кацуріних, могли бачитися, спілкуватися і проводити час із ними обома.

Надя Дорофєєва показала, яка вона "мама" для дітей Міши Кацуріна
Надя Дорофєєва показала, яка вона мама для дітей Міши Кацуріна

Наступна світлина, яку виклала Надя Дорофєєва: вона, Міша Кацурін і його двоє діточок — всі разом спускаються у ліфті. При цьому, Надя Дорофєєва і Міша Кацурін ніжно тримаються за руки, як любляча пара. Свої стосунки, любов і почуття один до одного вони не соромляться висловлювати і показувати при дітях. Трирічний син Іван ще полюбляє їздити в колясочці. Цей вид транспорту також був присутнім на світлинах, які виклала співачка.

Крім цього, Надя Дорофєєва повідомила, що діти “забрали” в неї подарунок з туру — подушку з зображенням обличчя співачки. Тому, додому до Євгенії Кацуріної діти принесуть ще й подарунки від Дорофєєвої. І сама малеча вже зараз максимально долучається до творчості співачки і нової коханої жінки їхнього тата.

Схожі статті

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.