Виховують генія? Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, як їхнього 3-річного сина прийняли в школі

У ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка син пішов навчатися до школи у віці 3 роки і 9 місяців. З початку навчального року минуло 10 днів. Уже відомо, як пройшла адаптація їхнього сина в школі.

Син відомого і незмінного ведучого романтичного шоу-побачень “Холостяк” Григорія Решетніка пішов навчатися до школи в три роки. Незабаром Олександру виповниться чотири роки, але по факту, навчатися він пішов у віці 3 роки і 9 місяців. Не дивлячись на це, дитина чудово адаптувалася в навчальному закладі і нині є дуже щасливою. Про все це розповіла дружина Григорія Решетніка, Христина Решетнік у своїй stories в соцмережі Instagram.

Раніше дружина шоумена повідомляла про те, що вони віддали свого найменшого, трирічного сина, навчатися в пре-скул. Таке рішення прийняли тому, що сама дитина не хотіла ходити до дитячого садочку, а хотіла до школи, як його двоє старших братів. І другою причиною є погляди у бік міжнародної системи освіти, а не української. Згідно неї діти повинні починати ходити до школи вже з чотирьох років. Їх син пішов трішки раніше, оскільки навчальний рік вже розпочався.

За словами Христини Решетнік, сьогодні зранку Сашко нервував і плакав. Причина — в школі був “День аналізів”. Утім, коли вони вже прибули до закладу і сіли в крісло у медичному кабінеті, хлопчик заспокоївся і спокійно дозволив узяти “все необхідне” з пальця. Але перед цим Христина дуже довго з ним розмовляла і усе йому пояснювала. Імовірніше всього, що всі ці розмови допомогли максимально добре. Після того, як хлопчик здав аналізи, він гордо вийшов із кабінету і показував своєму брату Дмитру свій “вколотий” палець. Розповідав, що саме і як мужньо він усе пережив. Також Сашко пройшов і всіх інших лікарів, яких потрібно було обійти в межах медичного огляду.

Дружина ведучого Григорія Решетніка розповіла про адаптацію сина в школі
Дружина ведучого Григорія Решетніка розповіла про адаптацію сина в школі

В якості презенту Олександр отримав смачний сніданок у шкільній їдальні. Разом із ним шкільною їжею наситилася і сама Христина Решетнік. Вона відмітила, що все дуже смачно, і що в її дитинстві у школі таким не годували. Але ж, варто врахувати те, що її сини навчаються в приватній школі, а не в державній. У їх закладі годують навіть варениками та якісним сиром чедр. І гречаною кашею, яка так важлива для підтримки хорошого рівня гемоглобіну в організмі.

Крім цього, Христина Решетнік додала, що потім Сашко абсолютно спокійно переодягнувся і пішов у клас до своїх однокласників. А їй сказав: “па-па” . Тому суто для її сина в такому віці адаптація в школі пройшла максимально легко.

“Він молодець!”, – підкреслила Христина Решетнік.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.