Донька Олі Полякової переїжджає в США: Маша вступила у Берклі – на кого вчитиметься зіркова спадкоємиця

Старша донька популярної співачки Олі Полякової поїхала навчатися до приватного Бостонського університету в якому вже 25 років викладають курс із хіп-хопу.

Завжди весела Оля Полякова вчора, 9 вересня, заявила, що вона вирушає на гастролі містами України, а її старша донечка їде навчатися в Америку. А саме, в приватний університет Berklee College of Music (Музичний коледж Берклі), який розташований у Бостоні в США. Про це зірка повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

Разом із донечкою вони вчора виїхали зі своєї вілли, яка розташована у Київській області, як завжди, звичним для них способом — човном по Дніпру. А вже в самому Києві пересіли в автівку. З салону транспорту вони записали відео про те, куди вирушає одна зірка, а куди їде доньки зірки.

За словами Олі Полякової, через два дні її донька Марійка вже буде в університеті в Бостоні. Вона дуже сильно просила донечку бути обережною, гарно вчися, не вживати нічого шкідливого, не зв’язуватися з поганими кампаніями. А ще бути свідомою, берегти своє здоров’я та себе.

Оля Полякова розповіла, куди відправилася вчитися її донька Марійка
Оля Полякова розповіла, куди відправилася вчитися її донька Марійка

Як відомо, Музичний коледж Берклі був заснований ще в 1945 році. Коледж є вищим музичним навчальним закладом. Він особливий тим, що спеціалізується на новітніх неакадемічних музичних напрямках. З самого початку у ньому викладали курс джазової музики. У коледжі навчають кіномузиці та авторській пісні. Серед профільних інструментів є навіть банджо, мандоліна, ударні, а в 1999 році взагалі відкрили навчальний курс з хіп-хопу.

Сам ж Оля Полякова вирушила у турне містами нашої країни. У неї вже був концерт у Вінниці, де прямо на сцені вона поговорила з нашими захисниками і заспівала для них пісні. Прихильники Олі Полякової підкреслюють, що зірка виділила час на розмову з людьми, з захисниками, а ще з їхніми діточками. На концерти до цієї співачки навіть у цей не легкий час приходить чимало людей.

Схожі статті

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.