Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав розкішний сад у своєму котеджі: любить там снідати

Улюбленець жінок Ектор Хіменес-Браво показав у яких "ботанічних садах" розташований його будинок та яку красу він бачить кожного ранку з вікна своєї спальні. Навколо одна зелень і газони.

В Україні 52-річний канадський шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий та суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, які розкішні сади має в своєму маєтку в Київській області. Як відомо, він проживає в двоповерховому приватному будинку в місті Ірпінь. Сьогодні зранку, 10 вересня, він показав, як прокидається і одразу іде до вікна своєї спальні дивитися на свій озеленений сад, а ще сосновий ліс, який розташований поруч із його будинком.

За словами Ектора Хіменес-Браво, сьогодні він вирішив прокинутися раніше, щоб піти прогулятися і по снідати десь не вдома. Це відчула навіть його домашня улюблениця Лупіта. Вона зрозуміла, що якщо прокинулися рано, значить точно кудись будуть йти. Відомий кухар показав, яка краса починається одразу ж за вікном його спальні. Насамперед, це зелені газони, різноманітні дерева і поруч ліс із дуже великими і старими соснами. Місце в якому він живе в Ірпіні нагадує цілий ботанічний сад. Навколо його великого будинку одна зелена зона і до того ж, зі всіх сторін.

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав свій розкішний сад
Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав свій розкішний сад

По снідати разом із своїми песиками канадський кухар, який вже роками проживає в Україні, вирішив у місцевому закладі, неподалік свого будинку. І як виявилося, навіть тут можна замовити дещо особливе і натуральне: морепродукти (креветки) з листям салату і помідорами. Суддя “МастерШеф” зазначив, що навіть коли він не вдома, то намагається їсти і вживати виключно здорову їжу.

Разом із знаменитістю у кафе були і його улюблені песики. Ектор снідав на вулиці, а тому Лупіта та Клопік сиділи поруч, на вільному стільчику. Для них він замовив м’ясні булочки. Після цього шеф-кухар відправився на тренування до спортзалу. Потім ще раз погуляв із песиками і повернувся додому. За день він так втомився, що сьогодні ввечері нічого не готуватиме. А замовить собі щось…

Схожі статті

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?