Дружина Віктора Павліка розповіла, що ще знайшли у генетичному аналізі її сина: “Що не день, то новини”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, що ще знайшли у генетичному аналізі її сина Михайла. Блогерка була вражена своєю знахідкою.

Як відомо, Михайло — четвертий син Віктора Франковича Павліка. Хлопчик народився у його шлюбі з молодою концертною директоркою Катериною. Зараз вона веде власний блог в Instagram, займається бізнесом, продовжує підтримувати чоловіка та його концертну діяльність, і в цілому являється дуже зайнятою, але успішною жінкою.

Усе, за що вона береться приносить плоди. І так само дуже відповідально вона ставиться до материнства. Підписники зірки мали можливість спостерігати за справжнім циклом подій у житті родини, адже Катерина показувала і як проходила її вагітність, і як йшли пологи, і як вона справлялася з малюком. Насправді, це вельми цінний досвід для аудиторії, адже Катерина розповіла про підводні камені в усьому, з чим вона мала справу.

Дружина Віктора Павліка розповіла про проблеми зі здоров’ям у сина

Дружина Віктора Павліка показала особисте листування з чоловіком
Дружина Віктора Павліка розповіла про проблеми зі здоров’ям у сина

Зокрема, через 3 роки стало зрозуміло, що у Михайла є певні проблеми з мовленням. Катерина почала звертатися до різних лікарів, а вони довго не могли поставити діагноз, але все ж таки встановили, що дану проблему можна вирішити, і для хлопчика було зроблено все необхідне, для того, аби він надолужив цей нюанс.

Так як пара планує ще одне поповнення, Катерина наважилася на генетичний аналіз, в результаті якого було встановлено, що це не спадкова проблема, а відбулися внутрішньоутробні зміни.

Дружина Віктора Павліка розповіла про проблеми зі здоров’ям у сина

Але так само зірці надійшли результати аналізу на лактозну непереносимість, і у хлопчика вона є.

Катерина на стримувала емоцій, і дала зрозуміти, що чергові новини її не тішить, однак одразу взялася за справу та почала налагоджувати дієту для малюка. Зокрема, Катерина зв’язалася з дитячим садочком, в якому для Михайла вже відкоректували меню.

Втім, зараз внутріціологи говорять, що приблизно третина людства насправді не може нормально засвоювати молочну продукцію. І це нібито пояснюється дуже просто: тваринне молоко просто не призначене для людей, і так задумала сама природа.

Схожі статті

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.