Ольга Мартиновська розповіла про любов, якої вона зреклася і сильно пошкодувала: “Бігти за вітром хотіла”

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про любов, якої вона зреклася, але не змогла відпустити. Про кого зірка згадує роками і ніяк не забуває.

Ольга Мартиновська працює на телебаченні більше 10 років. Безумовно, вона прекрасно реалізувалася як шеф-кухар, телевізійник, медійна особистість. Кількість її підписників та фанатів постійно збільшується, книгу купляють, журналісти беруть в неї інтерв’ю, завжди є можливість не тільки заробити, але і привернути увагу публіки до актуальних проблем і допомогти тим, хто в цьому має потребу.

Оточення також змінилося: Ольга постійно знаходиться серед знаменитостей та впливових особистостей. Зірка реалізувалася так само і як матір: в неї зростає прекрасна дівчинка Віра, яка зараз проходить етап, коли усьому необхідно вчитися, що часом може бути непросто для дитини.

Ольга Мартиновська розповіла, про що шкодує найбільше у житті

Володимир Ярославський поцілував Ольгу Мартиновську в губи
Ольга Мартиновська розповіла, про що шкодує найбільше у житті

У зв’язку з цим Ольга опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про свою любов та захоплення, яке вона зрадила, і про що потім сильно шкодувала. Виявляється, колись зірка вчилася грати на фортепіано, досягла певного рівня, але потім так мріяла про свободу та активність, що загубила цей талант.

Врешті-решт, вона почала згадувати свого дідуся, який напряму пов’язаний з образом фортепіано для неї, а також ті неймовірні відчуття, які дарує гра.

Зірка визнала, що дуже хотілаб повернутися до музики, але навички вона втратила. Хіба що, любов до інструменту в серці не тільки змогла зберегти, попри певні протиріччя у бажаннях, але навіть зростити.

Допис вона супроводила неймовірно красивими відео, яке було зняте на природі. Як висновок, Ольга порадила вчитися, і вчитися багато, адже усе це надалі допомагає по життю, і не тільки у професійному полі. Як виявилося, деякі речі необхідно залишити для душі.

Схожі статті

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?