45-річна Оля Полякова потрапила у конфуз під час концерту у Вінниці, але не розгубилася: так вміє не кожен

Позитивна Оля Полякова може не лише дещо впустити на сцені, а ще написати на своїй афіші назву міста, куди планує їхати, з помилкою. Утім співачка дуже легко виплутується зі всіх цих конфузів.

45-річна співачка Оля Полякова, яку багато хто любить за її позитив, легкість і життєрадісність, під час концерту у Вінниці потрапила в смішний конфуз. Виконуючи пісню “У твоїх обіймах” вона так емоційно ввійшла в роль про те, про що розповідається в цьому треку, що розмахуючи руками в різні сторони просто впустила мікрофон. І навіть це Оля Полякова зробила дуже гарно і граціозно. Відео того, як це сталося є в stories в соцмережі Instagram на сторінці самої Олі Полякової.

Відео з конфузом зірки опублікували її фанати, які підписали все це наступними словами: “І таке вчора було, але не дивлячись на це, все одно вона (Оля Полякова, – ред.), неймовірна)”. А закінчилося все тим, що Оля Полякова, абсолютно спокійно, ніби нічого і не сталося, обережно і дуже ніжно нахилилася та підняла цей мікрофон. У цей час глядачі в залі почали їй аплодувати. Зірка просто продовжила співати далі. Це ж треба мати таку витримку, щоб так на все це відреагувати! Сила Олі Полякової в її ставленні до цього життя.

Оля Полякова потрапила у конфуз під час концерту у Вінниці
Оля Полякова потрапила у конфуз під час концерту у Вінниці

Нині співачка продовжує гастролювати містами України. Сьогодні, 11 вересня, вона перебуває у Тернополі. І планує їхати у місто Новояворівськ, що у Львівській області. Назву цього міста в своїй stories Оля Полякова ледь вимовила, але все таки зробила це правильно. До цього, вона допустила помилку на афіші, вказавши (написавши) назву цього міста не правильно.

Оля Полякова, як завжди, вибачилася, і сміливо “пішла” далі по життю. Не стала через це сильно засмучуватися! Свій сніданок зірка сьогодні їла прямо в салоні автомобіля. Під час своїх поїздок Україною вона любить їсти смажені яйця з сардельками, авокадо, спаржу, капусту, помідори та червону рибу. Ще зірка не боїться набрати вагу і спокійно вживає хліб.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.