Христина Соловій зізналася, чому була вимушена відпустити дорогого їй чоловіка: і Вакарчук більше не поруч

Христина Соловій зізналася, чому була вимушена відпустити дорогого їй чоловіка. І Святослав Вакарчук більше не поруч, і Сергій Жадан вже не підтримає.

Відома українська співачка Христина Соловій підкорює вітчизняну сцену більше 10 років. За цей час вона встигла закохати в себе безліч слухачів, і навіть деяким з них розбити серце. Адже останнім часом артистка все частіше потрапляє у різного роду скандали. Втім, кожен з них зустрічає з гордо піднятою головою та готовністю пояснити свою позицію та вислови.

Христина Соловій розповіла, що її брат пішов захищати Україну

31-річна Христина Солова зізналася, у скільки років вона стала жінкою
Христина Соловій розповіла, що її брат пішов захищати Україну

Зокрема, багато користувачів не погоджувалися з думкою Христини щодо виконавців, які довго виступали російською мовою, а також уникала участі у становленні суто української культури. Сама співачка усі ці 2 з половиною роки активно брала участь і у благодійних ініціативах, і намагалася підняти дух своїй публіці, і нагадувала світу про те що відбувається.

Окрім того, нещодавно стало відомо про ще один непростий крок, який зробила сім’я Христини. Зірка розповіла в мережі, що тепер виступатиме без свого брата-музиканта – Євген вирішив поповнити лави захисників.

“Кожен концерт для мене – особливий. Але перший, який я гратиму без участі мого брата Євгена. Він зробив свій вибір – захищати Україну і вже приєднався до Сил оборони. З гордістю підтримую його і пишаюся”, – зазначила Соловій у публікації.

Нагадуємо, що цього року Христина Соловій офіційно розірвала контракт зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком. Тепер їхні дороги повністю розійшлися. Але співачка залишилася пов’язаною з музикантом іншими узами. Виявляється, вона заборгувала йому велику суму грошей, яку планує протягом наступних декількох років повернути. Зірка підкреслила, що між нами немає конфлікту на фінансовому ґрунті.

З Вакарчуком вони майже не спілкуються, і так само із Сергієм Жаданом, співпраця з яким ще минулого року принесла Христині ще більшу славу.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.