Ектор Хіменес-Браво нарешті розповів, як став дідусем та де тепер його четверо онуків, – ніч була важка

Улюбленець багатьох українців і зірка телеканалу "СТБ" Ектор Хіменес-Браво наважився повідомити про вагітність своєї Лупіти і чотирьох її дитинчат. Про це шеф-кухаря запитували неодноразово.

Улюбленець глядачів телеканалу “СТБ” український шеф-кухар колумбійського походження та суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво нарешті розповів про своїх онуків, яких йому народила Лупіта. Вона є улюбленицею Ектора і проживає разом із ним у його котеджі в Ірпіні вже п’ять років. Розповісти про першу вагітність своєї домашньої тваринки зірка телеканалу СТБ наважився лише вчора, 12 вересня. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За його словами, Лупіті нині вже п’ять років і раніше вона ніколи не мала цуценят. Ектор Хіменес-Браво дуже довго шукав їй пару, щоб отримати потомство. Ситуація змінилася, коли Лупіта познайомилася з псом на ім’я Грифон Чакі. Минуло трішки часу і суддя “МастерШеф” дізнався, що Лупіта вагітна. Виявилося, що у тварин також буває генетична несумісність і це є причиною всього того, що сталося далі. До цього додалося ще й аномально спекотне літо і Лупіті було дуже важко витерпіти і пережити свій стан. Але все минулося і вона народила трьох цуценят.

“Серед ночі сталося те, чого я точно не очікував — народилося четверте цуценя. Виявилося, що воно вже було мертвим”, – пояснив Ектор.

Труднощі з вагітністю улюбленого песика на цьому не закінчилися — вже наступного дня померло ще одне цуценя. Це сталося у зв’язку з тим, що воно мало вади серця. Потім Ектор Хіменес-Браво побачив, що з третім цуценятком теж відбувається щось не добре. Тому і воно, і сама Лупіта, майже тиждень пробули в реанімаційному відділенні ветеринарної лікарні. Цілодобово за їхнім станом стежили лікарі. Але і це не допомогло, дитинча загинуло.

В результаті у Ектора і Лупіти залишилася лише одна маленька крихітка. Утім, в неї теж були серйозні проблеми зі здоров’ям. Імовірніше всього, що і це цуценятко загинуло. Але про це Ектор Хіменес-Браво обіцяє розповісти у наступних своїх публікаціях.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.