Дружина Віктора Павліка розповіла, як співак ставиться до затримки мови у сина: “У чоловіка є велика травма”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як співак ставиться до затримки мови у їхнього спільного сина Михайла. Блогерка вразила неочікуваною правдою.

Як відомо, Віктор Франкович дуже прив’язаний до своїх дітей. Нині їх в нього троє від різних шлюбів. Павла Павліка він поховав 5 років тому. Хлопець довгий час хворів на рак і згодом відмовився від боротьби за своє життя, віддавши перевагу можливості насолоджуватися днями, які йому залишилися.

Віктор Павлік дуже важко переживав втрату, вкладав свій біль у творчість, шукав втіхи у музиці, але його горе не пройшло, і навряд пройде. Нещодавно це зайвий раз підтвердила його дружина Катерина, яка на даний момент займається розвитком мови у їхнього сина Михайла.

Дружина Віктора Павліка розповіла про ставлення співака до затримки мовлення у сина

Молода дружина Віктора Павлика засвітилася у спеціальній клініці
Дружина Віктора Павліка розповіла про ставлення співака до затримки мовлення у сина

Рік тому блогерка публічно визнала, що помічає затримку мови у їхнього сина і взялася з’ясовувати корінь проблеми. Вони обійшли безліч лікарів та спеціалістів, отримали різні діагнози та пояснення. Врешті-решт, стало відомо, що затримкою можна працювати, і Михайло обов’язково заговорить. На даний момент малюк вже робить величезні успіхи, а за нього радіють підписники Катерини.

Так як сім’я планує ще одне поповнення блогерка також наважилася на генетичний тест, результат якого показав, що це не спадковий випадок.

Дружина Віктора Павліка розповіла про ставлення співака до затримки мовлення у сина

Також вона дала ексклюзивний коментар своїм підписникам на рахунок того, як Віктор Франкович ставиться до проблеми свого сина. Музикант, як виявилося, дуже прив’язаний до дитини, сильно його балує та проявляє ніжність, а затримка його не турбує. Катерина переживає, що це може відобразитися на вихованні дитини, але вона розуміє, що для Павліка це необхідно після пережитого.

“Любить до нестями, сильно балує й іноді не розуміє, що це навіть може нашкодити розвитку. Доктор сказала не забороняти це робити чоловіку, адже у нього є велика травма…”, – розповіла Катерина.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.