41-річний Амадор Лопес вперше зізнався, як отримав українське громадянство: “Вони допомогли мені”

41-річний хореограф з Венесуели Амадор Лопес вперше зізнався, як отримав українське громадянство. Чоловік більше 10 років намагався це зробити, і довелося нелегко.

Амадор Лопес — доволі відомий в Україні хореограф венесуельського походження, який дуже полюбився публіці за своє м’яке серце, доброзичливість, вміння налагоджувати взаємини з батьками, тощо. В нього прекрасні стосунки із українськими акторами, і з виконавцями, і здається, що така людина просто не може не жити собі ворогів.

Поки Ектор Хіменес-Браво ділився своїми думками на рахунок того, чи варто йому шкодувати, що він обрав будувати бізнес в Україні, одразу заявив про те, що він отримав паспорт цієї країни, а отже цілком та повністю їй належить, ні про що не шкодує і буде робити все що від нього залежить, аби допомогти побороти ворога.

Це надихнула багатьох глядачів, адже навіть ті, хто народився в Україні не завжди проявляли таку принциповість. Окрім того, Амадор не з чуток знає, що таке – бачити, як твоя Батьківщина руйнується.

Амадор Лопес розповів, як отримав українське громадянство

Омріяний український паспорт Амадора Лопеса

Нещодавно хореограф дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому вперше відповів, чи довелось йому щось робити для того, аби отримати омріяний документ. Адже боровся він за статус громадянина дуже довго.

“Говорили 15 тисяч доларів, але для тебе можемо і за 10. Але ні! Тому що я українець, я люблю цю країну і я стільки хочу зробити, я стільки вже роблю, щоб бути гідним громадянином України. Це була дуже складна схема, але в підсумку я зміг достукатися”

Нагадуємо, що ці 2 роки Амадор Лопес брав активну участь у різних благодійних ініціативах, виступав з українськими акторами та виконавцями та збирав кошти для захисників. З України він виїжджав лише разом з творчим колективом, і швидко повертався назад.

Окрім того, в інтерв’ю він розповів про величезну суму боргу, яку на даний момент немає, і яку досі доплачує. Поки що зірці не вдається закрити дане питання.

Схожі статті

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?