Мільйонер і екс-чоловік Каті Великої з “МастерШеф” нарешті показав, чим займався в пустелі США

У пустелі мільйонер спав у наметі з кількома людьми, їздив на триколісному велосипеді і загубив важливі ключі. Андрій Великій розповів враження від "Burning Man".

Багатій Андрій Великий, який володіє мільйонами та є успішним спеціалістом у галузі IT-технологій, а ще інвестицій, опублікував своє фото з дуже крутого заходу. Мова іде про одну з найцікавіших подій світу “Burning Man”. Це восьмиденна поїздка в пустелю Блек-Рок, яка розташована в США у штаті Невада. Цей захід проводять кожного року. Його початок завжди випадає в останній понеділок серпня. “Burning Man” — масштабна подія незалежного мистецтва під час якої збираються найрізноманітніші люди.

З України на цьому заході був Андрій Великий. І лише сьогодні, 13 вересня, вперше за весь період він опублікував не світлину з пустелі, або вогню чи ще чогось. Він виклав свою особисту фотографію на якій видно, що саме він робив на цьому заході. І так, відомий IT-спеціаліст їздив пустелею на триколісному велосипеді. До того ж, зі спеціальним кошиком позаду в якому він возив купу своїх особистих речей. Отак от — мільйонер і на велосипеді з трьома величезними колесами.

Поділився Андрій Великий і своїми особистими враженнями про цей захід. Найважливіше – це повна зміна ставлення до того, що важливо. Це вдається зрозуміти під час відсутності побутового комфорту. Звичайно, що “Burning Man” вражає своїми шаленими і яскравими візуальними ефектами та творчими інсталяціями. Але головне в цьому заході відстороненість від цивілізації.

 

Будучи в пустелі мільйонер жив у наметі в страшну спеку разом із кількома людьми (було 6 чоловік в наметі). Поряд із цим сцена на якій 24/7 грає музика. Туалет є лише громадський. Туди ходять найрізноманітніші люди — хто в перуці, хто в кімоно, або взагалі босоніж.

“Після цього, повернення до нормального життя є трохи дивним. У перукарні питають, як підстригти, я не знаю, мені все ок. У ресторані запитують, що я їстиму – я не знаю, мені все ок. І так майже все і у всіх побутових питаннях – відчуття, що тут настільки все легко, що все інше довкола є просто не важливим”, – поділився своїми враженнями про життя в пустелі український мільйонер.

Все закінчилося тим, що замок від велосипеда на якому їздив Андрій Великий пустелею довелося ламати циркулярною пилкою. Тому що ключі залишилися десь у пустелі… Багатим людям для щастя потрібно не багато.

Схожі статті

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.