“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Відома артистка Камалія поділилася шматочком особистого життя. Жінка зізналася, що її рідний дядько перебуває в лікарні через важке захворювання. У чоловіка виявили онкологію. Більш того, лікарі не давали жодних гарантій на його одужання, проте сталося диво й він прийшов до тями.

На своїй сторінці в Instagram, співачка розповіла щемливу історію своєї родини. За словами жінки, у її дядька була виявлена аневризма. Трохи пізніше, лікарі повідомили про онкологію. Чоловік не хотів прощатися з життям, тому наважився на операцію, яка не давала ніяких гарантій на одруження. Це був єдиний шанс і він ним скористався.

Камалія розповіла про важку хворобу рідного дядька
Камалія розповіла про важку хворобу рідного дядька

На жаль, після перенесених процедур, дядько зірки впав в кому. Лікарі не вірили, що він оговтається, тому й подзвонили рідним. Камалія з мамою вирушили до Чернігова, щоб попрощатися, але сталося диво.

Коли жінки приїхали до лікарні, на дорозі їм трапився білий голуб. Інна відразу зрозуміла, що прощатися з братом не доведеться. Вона вірила, що чоловік зможе побороти недуг. Так і сталося. Коли вони зустріли лікаря, той повідомив їм чудову новину – родич прийшов до тями.

“Мама відразу сказала: “Це знак, він житиме!”. І ось, коли ми зайшли до холу лікарні з вітражними вікнами, цей самий голуб почав стукати у вікно. Ми поспішили до лікаря, і тут сталося справжнє диво – він сказав, що мій дядя щойно прийшов до тями”, – поділилася Камалія.

Камалія розповіла про важку хворобу рідного дядька
Камалія розповіла про важку хворобу рідного дядька

Зараз чоловік почуває себе краще, він жартує, у нього з’явився зоровий рум’янець та він навіть погодився на родинне селфі. Сподіваємося, що хвороба назавжди залишить його в спокої.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.