Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

Як відомо, Марія Назарівна Яремчук вже багато років не виступає на великій сцені. Хіба що виконавиця зробила виключення для Євробачення і минулого року вийшла до глядачів у Ліверпулі.

Останній рік вона була зайнята виробництвом документального фільму про її батька Назарія Яремчука і зібрала дуже позитивні відгуки зі сторони глядачів. На даний момент стрічку показують в кінотеатрах та різних стрімінгових платформах.

Марія Яремчук публічно розповіла про свої почуття

Марія Яремчук розповіла, хто відмовився знятися у фільмі про її батька
Марія Яремчук публічно розповіла про свої почуття

У цій непростій справі Марію підтримала велика кількість зірок, а тому на їхніх особистих сторінках соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нагадування про те, що варто подивитися даний продукт.

Марія Яремчук тим часом також дарма не гає часу і днями опублікувала публікацію, яку присвятила людям, що до єдналися до створення цієї стрічки, і до кожного звернулася окремо.

Усі перелічені люди напряму відносяться до тріумфу артистки і команди і як ніхто добре розуміють, наскільки непростим, але захопливим цей шлях був.

На цей раз Олександр Пономарьов, ім’я якого постійно зв’язують з артисткою, залишився не при справах. Нагадуємо, що не так давно зірка стала матір’ю, і чоловіку почали прописувати батьківство над її дитиною. Подейкували, що Олександр Пономарьов дійсно може бути татом. Після тривалої паузи Марія Назарівна вийшла на зв’язок і заявила, що насправді їх нічого не пов’язує, а її коханому подібні чутки чути просто неприємно.

У твою чергу Олександр Пономарьов також зробив заяву, і вперше зізнався, що в нього є обраниця. Для дитини Марія Назарівна він в свою чергу став хрещеним батьком. Хоча до цього зірки не бачилися більше п’яти років. Можливо налагодженню такого зв’язку посприяли якраз плітки в мережі.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.