Аліна Гросу зізналася, що стало з її екс-чоловіком: тесть міг заради дочки зробити будь-що, але не втрутився

Аліна Гросу давно знайшла щастя з іншим та відпустила колишнього чоловіка Олександра Комкова. Але як склалося його життя після виходу з багатої та впливової сім'ї співачки?

У своїх інтерв’ю Аліна Гросу неодноразово згадувала, що її батько не вподобав потенційного зятя в особі Олександра Комкова. Але чоловік, який до нестями любить свою донечку, дозволив їй зробити власний вибір та подивитися, щось цього вийде.

Далі більше, він не шкодував грошей заради щастя красуні і попри не вірю в щасливий кінець цієї історії, вклав шалені гроші у весілля, — все заради того, щоб Аліна посміхалася. Про такого батька мріють мільйони дівчат. Такого красеня-нареченого також хотіли б собі інші жінки.

Аліна Гросу розповіла про свого колишнього чоловіка

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу висловилася про свого колишнього чоловіка

Але якщо своєму батькові Аліна завжди довіряла цілком та повністю, то чоловік пішов від неї вже через півроку. Не втримали його ні краса дружини, ні гроші, ні розкішна квартира.

Гросу завжди говорила, що ініціатором розлучення був Олександр. Однак він вважає, що вони взаємно захотіла розійтися. І поки співачку критикували за те, що вона занадто швидко прийшла до тями після розлучення і закрутила новий роман, молодий бізнесмен вже їївсю налагоджував особисте життя.

Так, Аліна розповіла в одному зі своїх інтерв’ю, що виявляється він невдовзі встиг одружитися і навіть став батьком. На той момент Гросу ще жила в Україні та зустрічалася з Романом Полянським.

Зв’язок вони не підтримували, однак продовжувала слідкувати одне за одним соціальних мережах. Навіть після інтерв’ю Олександра між ними не було ніякого спілкування.

І поки бізнесмен давав доволі стримані коментарі, його друг Дмитро був набагато відвертішим з пресою, і заявив, що нібито все сказане Аліною було неправдою. Мовляв, колишній чоловік інвестував в неї і всі його гроші пропали. Окрім того, він натякнув що в думках Аліна вже не була вірною своєму обранцю, так як закрутила роман з актором, з яким спілкувалася ще до розставання. Аліна так і не прокоментувала даний випад на свою адресу.

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".