Така невістка не вписалася б: з ким Софія Ротару колись могла одружити свого єдиного, але заможного сина

З ким Софія Ротару колись могла одружити свого єдиного, але заможного сина? В родині завжди дуже уважно ставилися до шлюбу та оточення. Ця жінка поступилася місцем Світлані Євдокименко.

Так склалося, що Софія Ротару дала життя лише своєму сину Руслану. Хлопчик зростав в умовах, яким багато хто міг лише позаздрити. Молода людина отримав блискучу освіту, був оточений інтелігенцією, мав можливість подорожувати та користуватися найкращими речами. У складні дев’яності, поки інші люди не могли вибратися з поганого фінансового становища, родина процвітала.

Для концертної діяльності артистки відкрилися нові двері, а вже через 10 років родина втратить Анатолія Євдокименка, і Руслан покине легкий образ життя та візьметься за серйозний бізнес.

Софія Ротару прокоментувала чутки про стосунки сина з Евеліною Бльоданс

Софія Ротару прокоментувала чутки про стосунки сина з Евеліною Бльоданс

Незадовго до цього Руслан мав можливість насолодитися молодістю. Тоді в його житті ще не було обраниці Світлани, і він не здогадувався, що в нього народяться прекрасні хлопчик та дівчинка, яких він назве на честь матері та батька.

Зокрема, пліткували, що Евеліна Бльоданс цілком реально може стати невісткою Софії Ротару. Тоді у жінки була купа залицяльників, і уся країна дивувалася її вроді та артистизму. Був, як виявилося, серед її шанувальників і єдиний син Софії Ротар Руслан.

Евеліна дану інформацію підтвердила, але заявила, що нічого серйозного між ними не було.

“Звичайно, було б розкішно, але не склалося. Руслан трохи до мене доглядав, була справа: катав на своїй шикарній іномарці, водив ресторанами. Але серйозного роману не вийшло”, – сказала зірка.

При цьому вона підкреслила, що це було ще за часів, коли вони жили в Ялті, тоді Руслан був абсолютно іншою людиною — не такою серйозною, як роками згодом.

“На той момент це був мажор, який жив у найкращому будинку і ні в чому не знав відмови — у найкращих дівчатах, зокрема. Мене такі хлопчики не надихали, тому його залицяння ні до чого не привели”

Софія Ротару якось отримувала запитання на рахунок акторки і скромно дала зрозуміти, що їхню родину з нею абсолютно нічого не пов’язує і не стала підтверджувати її слова про залицяння.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.