Тіна Кароль проговорилася про стосунки з Даном Баланом: від кохання з молдавським мачо не лишилося й сліду

Особисте життя Тіни Кароль - справжня таємниця. Ніхто не знає, як складаються стосунки білявки з чоловіками після смерті Євгена Огіра.

Дан  Балан і Тіна – це найбільш обговорювана тема. Ймовірне кохання зародилося на проекті “Голос країни”. Проте, жоден з цієї парочки так не зізнався, чи була між ними пристрасть чи ні.

Дан Балан не закохується у звичайних жінок

Тіна Кароль в Інстаграмі навіть не подає знаку, що має стосунки хоч з якимось чоловіком. Навпаки, всі її публікації присвячені роботі або просуванню особистого бренду.

Тим не менш, шанувальники хочуть знати правду.

Тіна Кароль і Дан Балан

Стосунки цих двох беруть свій початок на проекті “Голос країни” у 2019 році. Тоді молдавський мачо, автор багатьох хітів звернув увагу на нашу тендітну білявку. Всі знали, що у серці жінки живе лише два особливих чоловіка: один Євген Огір, а інший – це син Тіни Кароль.

Тіна разом з коханим
Тіна Кароль самостійно виховує хлопця

Як молдавський мачо не намагався стати близькою людиною для Кароль – все марно. Він давав недвозначні знаки уваги жінці на шоу: то обійме її, то візьме за руку. Записав успішні композиції дуетом зі співачкою та навіть виступив з нею на “Танцях з зірками”, що правда у якості запрошених артистів, а не конкурсантів. На один з останніх епізодів шоу “Голос країни” приїхала навіть мама Дана Балана. Хоч щось же ж мало вплинути на гонорову Кароль!

Українська поп-діва Тіна Кароль нарешті співає разом з закоханим і неї Даном Баланом.

Та всі спроби стати новим обранцем зірки – провалилися. Тіна Кароль стійко витримала всі знаки уваги закоханого Дана і навіть заявила, що не знає абсолютно, як у нього справи.

На одному з фан-акаунтів співачки опублікували відео, де її питають:

“Де Дан Балан?”

Зірка не відповіла на питання, натомість заради жарту передала право відповіді одному з членів своєї команди.

Тіна не в курсі де закоханий у неї Дан Балан

Схожі статті