Дала старшій дочці те, що по зубах далеко не кожному: як 43-річна Лілія Ребрик змінила долю спадкоємиці?

Як 43-річна Лілія Ребрик змінила долю своєї старшої спадкоємиці? Акторка дала дочці те, що по зубах далеко не кожному. Блискуче майбутнє у дівчини забезпечене.

Лілія Ребрик працює на телебаченні вже 20 років. Вона з’являється на екрані як в якості телеведучої, так і в якості виконавиці чергової ролі. Можливо, якби кіноіндустрія розвивалася швидше, у зірки навіть не було-б думок займатися журналістською діяльністю. Але попри те, що Лілія здебільшого виступає в театрі та веде програми, вона все ж таки дала можливість своєму сімейство продовжувати акторські традиції.

Лілія Ребрик розповіла, чим займається її дочка Діана

Телеведуча Лілія Ребрик зі своїми доньками Діаною, Поліною та Аделіною
Телеведуча Лілія Ребрик зі своїми доньками Діаною, Поліною та Аделіною

Не було сумнівів, що Лілія Ребрик буде намагатися дати своїм дочкам усе найкраще в цьому житті. Вона дуже трепетно ставиться до власних дітей. Але раціональності в неї також хочу відбавляй. Тому старша дочка зірка Діана вже при справі.

4 роки тому маленька красуня вперше спробувала себе у фільмі. І цей досвід був дуже позитивним. Дівчина відіграла справжню роль і з’явилася на екрані не на якісь 15 хвилин.

Впоралася вона прекрасно, а Лілія Ребрик зізналася, що дівчині дуже сподобалася дана робота, тому немає сумнівів, що вона пробувати ми повторити даний успіх.

Чим займається Лілія Ребрик, поки немає світла
Лілія Ребрик розповіла, чим займається її дочка Діана

Окрім того, дівчинка отримала свій гонорар і навіть змогла ним самостійно розпорядитися.

Цілком можливо, що для Поліни та Аделіни Лілія Ребрик також знайде місце в шоу-бізнесі. Але говорити про це дуже рано. Якщо Поліна ще дорослішає, то третя дівчинка зовсім крихітна.

Нагадуємо, що рік тому родина зіштовхнулася з серйозною критикою через новину про вагітність Ребрик. Зокрема, ведучу звинувачували у тому, що вона збирається народжувати, щоб її чоловік зміг отримати бронь. Також з’являлася версія на рахунок можливості виїхати закордон. Тим не менш, сім’я поки що знаходиться вдома і не змінює свого місцеположення. Андрій продовжує займатися хореографічною школою, а Ребрик планує вихід з декрету.

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.