32-річний Олександр Кривошапко святкує річницю відносин із новою коханою у США: що роблять та де гуляють

Співак із України Олександр Кривошапко тривалий час шукав одну людину і таки її знайшов. Це жінка, яку він цілий рік ховає за океаном.

Ще зовсім молодий 32-річний співак із України Олександр Кривошапко продовжує показувати, як він живе за океаном у США. Цього разу він теж опублікував фото разом із своєю жінкою, але вже на фоні величезних американських хмарочосів. Світлину зірка показав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Олександр Кривошапко, як завжди, справжній модник. Для прогулянки вулицями американських міст він обрав однотонний світло-блакитно-зеленуватий легкий літній костюм: кофта з рукавом три чверті та шорти. Під такий одяг він одягнув суто білі кросівки. Свій образ довершив маленькою чоловічою сумкою. На пальці знаменитості помітно масивну золоту каблучку.

Олександр Кривошапко показав людину, яку шукав тривалий час
Олександр Кривошапко показав людину, яку шукав тривалий час

Кохана жінка співака навіть для цієї прогулянки обрала не простий образ. Вона одягнула чорну коротку атласну сукню, але з довгим рукавом. І до цього образу додала діловий піджак чорного кольору. У цьому всьому вона виглядає стильною та діловою жінкою. Її сукня настільки коротка, що під нею є навіть спеціальні шорти для сукні, які відіграють роль білизни. На додачу — брендова сумка від “Louis Vuitton”. До цього ділового стилю кохана Олександра Кривошапко вирішила вдягнути кеди біло-чорного кольору.

Свій пост у мережі сам Олександр Кривошапко підписав наступним текстом: “Рік, як я знайшов того, кого шукав”. На світлині видно і помітно, як він ніжно обіймає і цілує свою кохану. Вона також притискається до нього, в його обійми так, ніби шукає в ньому захисту та підтримки. А він надає їй цю можливість — почувати себе, як за кам’яною стіною. Коментарі до цього допису закриті, тому чи сподобалася дана світлина фанам і підписникам зірки, невідомо.

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".