37-річна Настя Каменських розповіла, хто від неї відвернувся і чому: Потап не виправить все, що сталося?

Співачка Настя Каменських склала кілька порад для себе і для людей щодо того, як пережити певні ситуації в інтернеті. Завдяки ним вона досі тримається в шоу-бізнесі.

Дружина Потапа і відома українська співачка Настя Каменських нарешті висловилася щодо хейту, який відбувається в її бік в інтернеті. Останнім часом співачка постить жартівливі, креативні і смішні відео на тему своїх пісень, але за це отримує лише хейт та образи. Це відбувається навіть публічно.

Український телеведучий та ведучий ток-шоу “Говорить вся країна” Олексій Суханов назвав Настю Каменських “Іспанським соромом чи Паралельною реальністю”. Сама ж співачка заявила, що інтернет відкрив для людей безмежний світ можливостей, які здаються нескінченними. Утім чимало хто стикається з новими викликами такими, як хейт і булінг у соцмережах. Але наше ментальне здоров’я в першу чергу залежить від того, як ми реагуємо на все це.

Особисто для себе Настя Каменських впровадила кілька порад. Перша з них — це не сприймати хейт на свій рахунок. Причина – зазвичай хейтери говорять не про конкретно якусь людину, а про свої власні проблеми. Наступне, що слід робити, це фільтрувати все те, що ми читаємо про самих себе (коментарі). Також слід уникати надмірного занурення в коментарі, а свою увагу концентрувати на тих людях, хто навпаки підтримує і надихає.

Настя Каменських повідомила, що робить для того, аби пережити хейт в інтернеті
Настя Каменських повідомила, що робить для того, аби пережити хейт в інтернеті

На думку співачки завжди слід зосереджуватися на позитиві і на позитивних словах і діях. Замість того, щоб витрачати свій час на негативні коментарі і людей, які не цінують й не підтримують інших. Настя Каменських наголошує і на тому, що не слід відповідати на негативні коментарі. Хейтерів краще всього видаляти, або взагалі блокувати. А от якщо відповідати на їх негативні коментарі, це лише підсилить їх вплив і сили.

За словами NK, найважливіше — це цінувати себе. Якщо людина впевнена сама в собі, то ніхто не зможе змусити її почуватися гірше чи погано. Слід завжди в першу чергу любити себе і завжди ставити своє ментальне здоров’я на перше місце.

“Найголовніше — це ваше самопочуття і внутрішній баланс. Не дозволяйте нікому зруйнувати Вашу гармонію”, – говорить Настя Каменських.

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.