Гардероб для маленької принцеси: Ребрик показала найкрасивіші вбрання своєї дочки – від 0 до 6 місяців

Популярна в Україні ведуча та актриса Лілія Ребрик регулярно радує новими фото своєї молодшої доньки Адель. Щоразу маля з'являється в різних стильних вбраннях.

Молодшій дочці ведучої та актриси Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого всього 6 місяців, а у малюка вже є свій вельми значний гардероб, який знаменита мама регулярно поповнюється новими стильними вбраннями. З такими темпами Адель скоро переплюне своїх старших сестер – 12-річну Діану та 6-річну Поліну.

Так, 15 вересня дитині виповнилося 6 місяців. За традицією Лілія запросила фотографа та влаштувала святкову фотосесію. У кадрі маленька дівчинка з’явилася в милій сукні в квіточку з пишними рукавами, яка була доповнена гольфами та маленькими білими туфельками. Завершенням образу стала трикотажна пов’язка із бантом.

Напередодні, коли Аделіні було 5 місяців, Лілія Ребрик вбрала доньку в стильний рампер із принтом долматинця.

У 4 місяці маленька модниця позувала в милій сукні з рюшами і шкарпетках з мереживами. Завершенням образу став обруч із зеленим бантом. Торт також був прикрашений гілочками з квітами.

У 3 місяці Аделіна позувала на знімках у рампері у полуничку з бантом у горошок та рожевих шкарпетках.

У гардеробі маленької принцеси є ще теплий трикотажний комбінезон, пов’язка з великим бантом із оксамиту та ще багато стильних нарядів та аксесуарів.

Нагадаємо, що крім малечі Адель у сім’ї росте ще дві дівчинки, тому Ребрик вже точно знає адреси всіх магазинів, де продаються наймодніші речі для дітей. Так, напередодні Лілія зібрала новий шкільний гардероб для Діани та Поліни куди увійшли спідниці, штани, сорочки, футболки та багато різних необхідних для дівчаток дрібниць. Всі свої стильні вбрання дочки Ребрик відразу продемонстрували на сторінці мами в Інстаграм.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.