43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Український продюсер, автор і виконавець пісень Олексій Потапенко (Потап), який проживає закордоном, почав шукати Рай на Землі. Для цього він їздить на шикарному автомобілі, до того ж, ретро-авто, зупиняється в певних місцях і перебуває в роздумах. Саме таке відео і з таким “повідомленням” зірка опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Свій пост він підписав: “Рай, де?”.

Дане відео, імовірніше всього, є шматочком до великого кліпу, який незабаром випустить Потап у маси. І цього разу, це буде спільна робота з співачкою Katarina. Їх спільна пісня так і називається: “Рай, де?”. У мережу “залили” лише шматок аудіодоріжки від цього треку. Сенс пісні полягає у тому, що жінка хоче донести чоловіку про свої сильні почуття. Насамперед, той, кому була присвячена ця пісня, не розуміє, що його дуже сильно кохають. Більше того, без чоловіка жінка просто не може дихати вільно. Серце не знайде спокій, і не знайде Рай на Землі. Потап у цьому треку читає реп.

Самі ж прихильники знаменитості почали відповідати і підказувати Потапу, де ж може бути цей Рай на Землі. Насамперед, один із них написав, що Рай однозначно в Україні. До того ж, якщо серйозно давати відповідь на це питання. Рай на Землі в Україні попри все. Саме так вважають фанати Потапа. А пояснюють це тим, що це наш дім, наша рідна земля, яку ні нащо неможливо проміняти. Багатьом подобається те, що Олексій Потапенко перейшов більше на лірику і почав писати ліричні пісні.

Пісня “Рай, де?” загалом неабияк зайшла українцям. Чимало людей пишуть у коментарях, що слухають цей новий трек уже протягом тижня. І що просто обожнюють його. Для когось це не лише улюблена пісня, а навіть “як мед для вух”. Є серед фанів Потапа і ті, хто вважають, що Рай знаходиться в середині нас самих.

“Рай на Землі. Але ми цього не розуміємо через матеріальну сторону світу”, – зазначив один із читачів зірки.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.