Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

12 вересня 2024 року одна з найвідоміших та найпопулярніших ведучих в Україні, зірка “Світського життя” та громадський діяч Катя Осадча відзначила свій 41-й День народження. Цього дня знаменитість оприлюднила красиве відео, на якому у стильному брючному костюмі молочного кольору з рожевим мінітортиком зі свічками ходить вуличками Києва. У коментарі Осадча зауважила, що дуже любить цей день і завжди намагалася провести його “по-особливому” і навіть згадала курйозний випадок із життя, коли у відрядженні проспала на інтерв’ю. Також знаменитість не забула подякувати батькам, які завжди підтримували її.

А вже за кілька днів 41-річна Катерина Осадча у всій красі з’явилася на форумі в Києві. Цього разу зірка обрала трендовий костюм білого кольору, що складається із брюк-палаццо та об’ємного жакета без рукавів, який доповнила мереживним топом та туфлями на шнурках. Завершенням аутфіту стало красиве укладання та макіяж.

Повертаючись із заходу, знаменитість записала відео, на якому засвітила своє обличчя зблизька. Зважаючи на все, Осадча не включила фільтри, тому за щільним шаром гриму можна було чітко розглянути її мімічні зморшки навколо очей.

Катя Осадча показала обличчя крупним планом
Катя Осадча показала обличчя крупним планом

Зазначимо, що Катя Осадча одна з небагатьох українських зірок, яка не соромиться показуватися перед публікою такою, як є насправді. До того ж зірка жодного разу не була помічена у використанні пластики. На її сторінці в Інстаграмі часто можна зустріти знімки, де вона повністю без макіяжу. У коментарі шанувальники зазвичай обсипають зірку компліментами та досі захоплюються її природною красою.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".