Перед такою смакотою не встояла Ліна Костенко: Костянтин Грубич розповів, яким рецептом здивував поетесу

Ліна Костенко викликає захоплення у мільйонів українців та іноземців. Але що може здивувати саму поетесу з таким вишуканим смаком? Костянтин Грубич розповів про власний рецепт, яким її зацікавив.

Ліна Костенко уже давно стала справжньою легендою не лише для України, але й для світу. Її творчість обожнюють у різних куточках нашої планети. Наприклад, відома британська акторка Емма Томпсон, яку кіномани знають по франшизі “Гаррі Поттер”, фільмам “Круелла”, “Реальна любов” та іншим популярним стрічкам, до 94-річчя поетеси зачитала один з найзнаменитіших віршів пані Ліни “Крила”. Але попри свою легендарність, поетеса ніколи не упивалася славою.

Про це розповідають всі, кому пощастило особисто поспілкуватися з Костенко. Також власний досвід згадав і телеведучий Костянтин Грубич. З пані Ліною він познайомився у 1995 році. Тоді ведучий запрошував поетесу на шоу для спілкування зі школярами.

Костянтин Грубич розповів про свій рецепт, який сподобався легендарній Ліні Костенко
Костянтин Грубич розповів про свій рецепт, який сподобався легендарній Ліні Костенко

Ідея їй сподобалася, тому за телефонними розмовами вони довго її обговорювали. Хоча на шоу Ліна Костенко прийти не змогла, вона сказала Костянтину декілька важливих думок. Одна з них — важливість відвертої бесіди з молоддю та обов’язково українською мовою.

Вдруге Грубич “контактував” з поетесою через спільного знайомого уже за 20 років. Ведучий тоді подарував пані Ліні свою кулінарну книгу “Смачна країна”. І хоча Костенко не полюбляє готувати, все ж її зацікавив рецепт кандьору — супу з пшоном або гречкою. Поетеса оцінила таку цікаву страву, що дуже потішило Костянтина та подарувало йому “Лінині крила”.

Раніше Грубич також розповідав про досвід спілкування з Андрієм Данилком. Як зазначав сам телеведучий, він помітно вплинув на популярність Вєрки Сердючки на початку її кар’єри. Саме завдяки цьому вони з Андрієм здружилися й артист навіть планував стати хресним для доньки Костянтина. Та, на жаль, через трагічну аварію здійснитися цим планам не судилося.

Схожі статті

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?

Мейкап, фотошоп чи надлишок філерів? Подивіться і не засмучуйтеся: як виглядає обличчя Ані Лорак в 45

Останнім часом зовнішність співачки-зрадниці піддається сильній критиці через надмірне захоплення пластики, фотошопом та макіяжем. Як виглядає Ані Лорак у свої 45 років.