Ліза Глінська різко змінила стиль: як виглядає найзагадковіша учасниця “МастерШеф” – до та після проєкту

Переможниця другого сезону "МастерШеф" Ліза Глінська порадувала новими фотографіями у дуже несподіваному образі. Як змінилася найскромніша учасниця кулінарного шоу?

Восени 2024 року стартував 14-й сезон улюбленого мільйонами українців кулінарного реаліті-шоу “МастерШеф”. Вже вийшли перші епізоди проєкту, де визначився склад учасників, а також з’явилися нові “улюбленці” та фаворити. Не забувають телеглядачі і про колишніх героїв телешоу.

Учасники першої битви чорних МастерШеф-14. Джерело: телеканал СТБ
Учасники першої битви чорних МастерШеф-14. Джерело: телеканал СТБ

Так само українці з цікавістю стежать, як розвивається життя однієї з найзагадковіших учасниць “МастерШеф”, переможниці 2 сезону – кондитерки Лізи Глинської. Щоправда, на відміну від колег, молода жінка не поспішає ділитися подробицями особистого життя і розповідає у своїх соціальних мережах виключно про кулінарії, проте іноді Глинська робить винятки.

Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська
Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська

Так, напередодні знаменитість поділилася кадрами свіжої фотосесії, де з’явилася неймовірно красивому романтичному образі. На знімках Ліза позувала в білій сукні з відкритими плечима і пишними рукавами з ніжним квітковим принтом. Доповнила образ гарне укладання з живими локонами та трохи помітний макіяж.

Шанувальники були в захваті і обсипали переможницю “МайстерШеф” компліментами.

“Яка чарівність, ніжність”, “Красуня, до неможливого”, “Неймовірна ніжність і жіночність”,- писали у коментарях.

Своє замилування висловив і колега Глинської – суддя шоу, відомий український ресторатор Володимир Ярославський, який лаконічно написав: “Яка гарна”.

Також у мікроблозі найзагадковішої учасниці проєкту з’явилися рідкісні ретро-фото, які, зважаючи на все, були зроблені задовго до участі Лізи Глинської у “МастерШеф”. На кадрах дівчину можна побачити з різними стрижками від дуже короткої до стрижки середньої довжини та каре. Таку Лізу Глінську ще ніколи не бачили.

Нагадаємо, що після перемоги в реаліті-шоу Ліза Глінська вирушила вчитися до однієї з найпрестижніших кулінарних академій Франції Le Cordon Bleu. Після повернення з Парижа кулінарка стала сама вести майстер-класи, а також відкрила власний Ютуб-канал, на якому ділиться своїми найкращими рецептами з різних кухонь світу.

Схожі статті

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?

Мейкап, фотошоп чи надлишок філерів? Подивіться і не засмучуйтеся: як виглядає обличчя Ані Лорак в 45

Останнім часом зовнішність співачки-зрадниці піддається сильній критиці через надмірне захоплення пластики, фотошопом та макіяжем. Як виглядає Ані Лорак у свої 45 років.

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.