Ольга Сумська показала, як її чоловік зустрічає з потягу: Віталій Борисюк поводиться, як рокер, а йому 61

У свій 61-рік актор Віталій Борисюк, який є чоловіком легендарної Ольги Сумської, ще досі молодий душею. На пероні київського вокзалу він поводив себе, як рокер.

З величезною щирою посмішкою, хорошим настроєм і щирими обіймами український актор театру і кіно Віталій Борисюк сьогодні, 17 вересня, зустрів на київському вокзалі Ольгу Сумську. Легендарна акторка України разом із іншими колегами поверталася з Польщі після театрального туру. Як саме Віталій Борисюк зустрів свою кохану жінку на вокзалі у своїй stories у соцмережі Instagram показала сама Ольга Сумська.

З самого початку Віталій Борисюк не побачив, де саме знаходиться Сумська, хоча стояв біля правильного вагону. А ось акторка свого чоловіка помітила одразу і почала стукати йому у віконце прямо з вагону, адже потяг ще тільки “припарковувався” до платформи. Трішки пізніше Віталій Борисюк побачив свою жінку і підійшов максимально близько до того віконця з якого вона виглядала. Він був без квітів і без будь-яких подарунків, але в дуже позитивному настрої і навіть показував зірці топові рокерські символи пальцями. Одним словом, у свої 61 рік Віталій Борисюк ще той молодий чоловік в душі.

Ольга Сумська показала, як зустрів її чоловік Віталій Борисюк
Ольга Сумська показала, як зустрів її чоловік Віталій Борисюк

На те, як себе поводив Віталій Борисюк на пероні вокзалу звертали увагу й інші люди. Насамперед, на те, який він був радий, коли нарешті побачив свою кохану Ольгу Сумську. Можливо, що і його самого люди просто впізнавали, як відомого актора.

Довгоочікувану зустріч із чоловіком Ольга Сумська почала знімати на відео, яке потім і виклала в мережу. Туди ж потрапили і інші відомі артисти, які разом із нею повернулися в Україну. Насамперед, це акторка театру, кіно, дубляжу, а ще режисерка та телеведуча Наталка Денисенко. Був із ним нині всім відомий і популярний актор Тарас Цимбалюк. Останній нині знімається у кіно разом із не менш відомою акторкою і Катериною Кузнецовою.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?