Так скільки дітей у Святослава Вакарчука? Співак вперше прокоментував чутки про своє бурхливе приватне життя

У 49-річного Святослава Вакарчука є декілька дітей. Найстаршій донечці 30 років. А останнім часом співак виховує двох дуже маленьких діточок.

Уже легендарному українському музиканту, а ще лідеру гурту “Океан Ельзи” Святославу Вакарчуку 49 років. З 2000 року він жив у громадянському шлюбі з Лялею Фонарьовою. Їх відносини протривали цілих 20 років, але офіційно вони шлюб так і не уклали. Пара виховувала донечку Лялі Фонарьової, Діану, яка в неї залишилася від першого шлюбу. Більше того, Святослав Вакарчук навіть удочерив Діану Фонарьову. У самої пари спільних дітей не було. А у червні 2021 року співак взагалі заявив, що їх стосунки з Лялею Фонарьовою закінчилися. Утім, він зазначив, що вони були, є і будуть близькими людьми.

Сам же Святослав Вакарчук є сином колишнього міністра освіти та науки України, фізика та політика Івана Вакарчука. Хоча Святослав Вакарчук співак та музикант, він також був громадським діячем і є головою партії “Голос”. Не дивлячись на те, що суто в 20-річних стосунках із Лялею Фонарьовою у Святослава Вакарчука не було дітей, суто в нього є декілька нащадків.

Насамперед, відомо, що у Святослава Вакарчука є трирічний син Іван, дворічна донечка Соломія. Своє саме перше фото з сином Вакарчук показав 19 червня 2022 року у День батька. Він виклав світлину на своїй сторінці в соцмережі Instagram. І звичайно, що в нього є 30-річна Діана Фонарьова, яку він удочерив.

Маленька донечка та син у співака з’явилися після того, як він завершив стосунки з Лялею Фонарьовою. І відповідно, у нього з’явилася інша жінка і нові стосунки. Хто саме є його теперішньою дружиною зірка приховує. До того ж, він робить це дуже ретельно. Нині щастя Святослава Вакарчука полягає саме в його родині, яку він так міцно і ніжно оберігає. Також його вічним антидепресантом завжди є творчість.

Схожі статті

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?

Мейкап, фотошоп чи надлишок філерів? Подивіться і не засмучуйтеся: як виглядає обличчя Ані Лорак в 45

Останнім часом зовнішність співачки-зрадниці піддається сильній критиці через надмірне захоплення пластики, фотошопом та макіяжем. Як виглядає Ані Лорак у свої 45 років.