Надя Дорофєєва вже носить дітей Кацуріна на руках: взамін на це ресторатор заціловує руки співачки – ідилія

У Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна зародилася нова пісня. Це сталося після того, як вони разом повернулися додому. При цьому вони встигають глядіти 2-х дітей.

Популярна українська співачка та блогерка Надя Дорофєєва вразила ніжним відео того, як вона носить на руках донечку Міши Кацуріна, яка є в нього від попереднього шлюбу. Мова йде про 8-річну Олександру. Хоча дівчинка уже досить висока та має вагу, дуже стрункій Наді Дорофєєвій це не заважає тримати її на руках тривалий час, обіймати та бавитися з нею. Як відомо, зазвичай уже починаючи з трьох років діти мають таку вагу, що носити на руках їх не бажано. Це може погано закінчитися безпосередньо для спини самої жінки. Для того діти і починають ходити, щоб ходити самостійно.

Дуже миле відео з 8-річною донечкою Міши Кацуріна, Надя Дорофєєва виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Не дивлячись на те, що у Міши Кацуріна від попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною є двоє дітей: 8-річна Олександра та 3-річний син Іван, Надя Дорофєєва бавиться з ними, ніби сама вже є справжньою мамою. До того ж, між ними всіма панує справжня ідилія. Судячи з відео — це саме так.

 

При цьому, граючись з дітьми і проводячи час всі разом, Надя Дорофєєва та Міша Кацурін встигають і можуть разом записувати нові пісні. Вже відомо, що разом із теперішнім чоловіком Надя Дорофєєва записала пісню, яка називається Гість”. Це сталося після того, як вона разом із Мішею Кацуріним повернулися додому і через щось посварилися. Тоді ж, він просто сів і почав писати куплет і грати на гітарі, яку їм подарували на весілля. Цей інструмент особливий тим, що його придбали в Америці в 1955 році. Разом із власником ця гітара пройшла навіть війну. Гітару у спадок отримав онук цього американця, який її продав.

Тож на гітарі, яка пройшла не мало, і яку привезли зі самих Штатів, Макс Кацурін і Надя Дорофєєва написали нову пісню. З початку Надя уважно слухала Мішу і не заважала йому, а коли він зайшов до неї в кімнату й зіграв самий перший куплет, співачка зрозуміла, що ця пісня розповідає про її дорослішання. Наступні рядки, які були додані до цього треку, це все те, що Надя Дорофєєва відчувала в той момент.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?