Батьківство — це складно: учасник “МастерШеф-14” Олександр Глазов пішов від Даші Євтух та спільної доньки

Після народження дитини навіть ідеальні стосунки іноді погіршуються, бо пара усвідомлює, що насправді не були готові до такого кроку. А як вплинула поява доньки на сім'ю Саші Глазова та Даші Євтух?

Підписники Даші Євтух, які обожнюють дивитися “МастерШеф”, точно були здивовані, коли на кастингу 14 сезону першим учасником став Олександр Глазов — чоловік блогерки. На проєкт кулінар хотів прийти давно, але постійно вагався. Та досвід коханої дав йому впевненість у власних силах. Нагадаємо, що сама Даша брала участь в 11 сезоні та зупинилася за крок до 10 найкращих. Її чоловік поки тримається достойно, хоча йому ще й чому повчитися.

Під час ефірів можна помітити, що повертатися додому Саша абсолютно не хоче. Але зовсім не через необхідність виконання купи обов’язків, серед яких батьківські. Просто “МастерШеф” для тисяч кулінарів стає мрією, і з ним складно прощатися навіть бувши переможцем.

Анастасія Шаповалова та Олександр Глазов під час виїздного конкурсу МастерШеф на Андріївському узвозі
Анастасія Шаповалова та Олександр Глазов під час виїздного конкурсу МастерШеф на Андріївському узвозі

Кулінарові пощастило, що у нього є чудова дружина, яка підтримала його бажання та одразу погодилася взяти на себе більше домашніх обов’язків, поки він бере участь у шоу. Нагадаємо, що усі епізоді 14 сезону уже відзняті, тому на сьогодні вже визначений переможець та місця кожного учасника. Але для глядачів ця інформація поки залишається таємницею.

Невідомо, чи зміг Глазов дійти до суперфіналу та перемогти. Однак за будь-якого результату менш щасливим чоловік точно не став. Все ж основне щастя для нього — це сім’я. Особливо маленька донька Феміда, спільні фото та відео з якою Саша часто публікує в мережі.

Учасник 14 сезону МастерШеф Олександр Глазов показує, як проводить час зі своєю донькою Фемідою
Учасник 14 сезону МастерШеф Олександр Глазов показує, як проводить час зі своєю донькою Фемідою

До слова, у дівчинки, як і у її зіркових батьків, теж є власна сторінка. Причому вона вже має понад 23 тисячі підписників та регулярно збирає тисячі, а деколи й десятки тисяч лайків. І це ще коли Феміді не виповнилося навіть року. Ось це так ефективний піар!

Схожі статті

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?

Мейкап, фотошоп чи надлишок філерів? Подивіться і не засмучуйтеся: як виглядає обличчя Ані Лорак в 45

Останнім часом зовнішність співачки-зрадниці піддається сильній критиці через надмірне захоплення пластики, фотошопом та макіяжем. Як виглядає Ані Лорак у свої 45 років.

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.