Тімур Мірошниченко розповів про суд і хвилювання через усиновлення: ні про що не шкодують – тепер їх 6

Тімур і Інна Мірошниченки розповіли до чого саме повинні бути готові українці, які бажають всиновити дитину. А також, що необхідно зробити в першу чергу для цього.

Відомий український ведучий програми “Зірковий шлях” та його дружина — адвокатеса Інна Мірошниченко сьогодні, 17 вересня, надихали українців своїм інтерв’ю щодо усиновлення дітей у прямому ефірі “Єдиних новин”. Про це сама Інна Мірошниченко повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, усиновити дітей в Україні не так просто і легко, як здається. Навіть ті, хто дуже сильно цього хочуть, мають пройти дуже важкий і складний шлях. Через це пройшла і вона з чоловіком. Нині Інна Мірошниченко згадує суд із усиновлення дітей. Насамперед, дівчинки Ангеліни. Це в її житті було вперше, а тому вона дуже сильно переймалася і хвилювалася за це. Проти ухвалення заяви і передачі їм дівчинки були проти самі присяжні. Для Мірошниченків це був просто шок.

Інна Мірошниченко згадує, що одна жіночка з присяжних дуже сильно “потріпала” їм нерви. Заява щодо усиновлення слухалася за присутності головуючого судді та двох присяжних. Мало б бути два голоси “За”, щоб отримати бажаний результат. На щастя, їм вдалося забрати до своєї сім’ї Ангеліну, яка нині стала їм, як рідна дитина.

Тімур Мірошниченко та його дружина розповіли про складнощі з усиновленням дітей
Тімур Мірошниченко та його дружина розповіли про складнощі з усиновленням дітей

“Дітей-сиріт нібито багато, але коли є бажання їх всиновити, то виявляється, що їх зовсім мало”, – говорить Інна Мірошниченко.

Насамперед, до усиновлення дитини мають бути готові всі мешканці оселі, аби потім якісь “незадоволення” не виливалися і не впливали на самих усиновлених дітей. Всиновити дитину можливо. В принципі це є посильним процесом, але для цього все одно потрібне неабияке терпіння. Найцікавіше те, що перелік діточок, яких можна і дозволяється всиновити чомусь зовсім невеликий. Як відомо, у Тімура і Інни Мірошниченків є четверо дітей. Двоє з них — усиновлені.

Схожі статті

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?

Мейкап, фотошоп чи надлишок філерів? Подивіться і не засмучуйтеся: як виглядає обличчя Ані Лорак в 45

Останнім часом зовнішність співачки-зрадниці піддається сильній критиці через надмірне захоплення пластики, фотошопом та макіяжем. Як виглядає Ані Лорак у свої 45 років.