Просто облаяла: відомий співак розповів, як Тіна Кароль не стрималася, коли він припустився помилки

Шанувальники знають Тіну Кароль, як дуже милу, добру та неконфліктну людину. Але невже це просто образ, а за ним ховається щось інше? Відомий український співак розповів, як артистка вчинила з ним.

Тіна Кароль регулярно співпрацює з різними українськими зірками. І про цей досвід артисти завжди висловлюються дуже позитивно. Але, можливо, така похвала — це просто ввічливість, а залаштунки не такі ідеальні? На це питання у короткому інтерв’ю відповів український співак MYKYTA LOMAKIN, який брав участь в 11 сезоні проєкту “Голос країни”.

У Микити запитали, чи знає він щось про складний характер Тіни Кароль, чи зустрічався він з його проявами, літанням мікрофонів або аналогічними речами. Артист відверто сказав, що одного разу Тіна назвала його “де*ілом”. Але Микита не вважає це образою.

Микита Ломакін відповідає на питання журналістки про співпрацю з Тіною Кароль. Джерело: YouTube-канал Люкс ФМ
Микита Ломакін відповідає на питання журналістки про співпрацю з Тіною Кароль. Джерело: YouTube-канал Люкс ФМ

Артист у той момент дійсно припустився помилки, бо забувся вдягти навушник при виході на сцену. У результаті Ломакін нічого не чув. Після цього співак відправив Кароль повідомлення з розгорнутим поясненням ситуації. Кароль відповіла на це одним словом.

Про історії, які згадала інтерв’юерка, Микита також чув. Але особисто жодну з таких ситуацій артисту переживати не доводилося. Тіна навпаки була досить стриманою і тактовною. Також Ломакін відзначає, що Кароль є надзвичайно мудрою та духовною людиною. Тому слова Тіни часто потрібно сприймати з подвійним, іноді навіть таємним сенсом.

Микита Ломакін під час спільного виступу на концерті з Тіною Кароль та популярним артистом Marko Kvitka
Микита Ломакін під час спільного виступу на концерті з Тіною Кароль та популярним артистом Marko Kvitka

Ймовірно, чутки про складний характер співачки дійсно є перебільшеними, якщо не повністю видуманими. Все ж за роки співпраці з Тіною Микита точно мав би побачити принаймні один прояв такої емоційної поведінки зі сторони Кароль. Але вони й далі продовжують з’являтися разом у спільних проєктах та на концертах без усіляких скандалів та сварок.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?