“Невгамовна дівчинка”: 39-річна Тіна Кароль завжди хотіла дочку і публічно натякнула на появу спадкоємиці

39-річна Тіна Кароль завжди хотіла дочку і публічно натякнула на появу спадкоємиці. Невже співачка вирішила таємно не тільки вийти заміж, але й народити?

Не так давно Тіна Кароль отримала запитання на рахунок імовірного заміжжя, і вперше заінтригувала публіку зізнанням про те, що не збирається розповідати про появу в неї чоловіка. Саме тому журналісти пропустили, що артистка могла вже давно знайти іншого коханого та укласти шлюб, але фанатом про це просто не розповіла.

Кароль в свою чергу ніяк не відреагувала на даний випад. Тим паче, що в неї вистачає тем для обговорення зі своїми шанувальниками. Відомо, що зірка веде безліч каналів соціальних мережах. Зокрема, на її розсилання можна підписатися і в Instagram.

Тіна Кароль натякнула на поповнення в її родині

39-річна Тіна Кароль розповіла про сніданок, який дозволяє їй худнути
Тіна Кароль натякнула на поповнення в її родині

Там вона ділиться найрізноманітнішими своїми думками, скидає різні фотографії, які не отримали честь з’явитися у її основній стрічці, а також ділитися різними натяками, абсолютно позбавлених контексту.

Саме один з таких нещодавно і з’явився у її повідомлень і на каналі. Зірка заявила про якусь невгамовну дівчинку, але не пояснила, кого вона має на увазі: себе, свою близьку людину або ж можливо дитину…

Як ніяк артистка неодноразово говорила про своє бажання народити дівчинку. Особливо часто з її вуст звучало дане зізнання 3 роки тому. Хто знає, можливо артистка дійсно вирішила приховати від публіки не тільки заміжжя? Окрім того практика підказує, що для знаменитостей це насправді зовсім не виклик у нинішніх умовах.

Тіна Кароль натякнула на поповнення в її родині

Хоча в соціальних мережах постійно транслюється стиль життя артистів, вони досить успішно приховують своє цікаве положення і навіть дітей.

Наприклад, Катерина Осадча була змушена розповісти правду про свою вагітність після того, як оператор випадково за світив її живіт у прямому ефірі. В свою чергу невістка Оксани Марченко взагалі успішно сховала живіт обидва рази. А от Насті Каменських робити взагалі нічого не треба, її постійно підозрюють у тому, що вона виношує дитя, хоча це не відповідає дійсності.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.