Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

За 2 місяці сину Тіни Кароль виповниться лише 16 років, а його вже можна вважати одним із найбажаніших кавалерів серед молодих українців. Для свого віку юнак має дуже дорослий вигляд, що додає хлопцеві ще більшої схожості з його батьком Євгеном. Але краса — далеко не єдина чеснота, якою може похизуватися Веніамін.

Тіна Кароль показала, яким красенем став її син від Євгена Огіра
Тіна Кароль показала, яким красенем став її син від Євгена Огіра

Нагадаємо, що ще з дитинства син Тіни Кароль навчається за кордоном. Це було прохання покійного чоловіка співачки. Завдяки цьому юнак вільно володіє одразу декількома мовами. Проживання та навчання у Лондоні з 7 років дозволило хлопцеві досягнути ідеального рівня англійської. Також він дуже добре знає іспанську та французьку.

Звісно ж, Веніамін вільно володіє й українською мовою, хоча буває на Батьківщині нечасто. Наразі про остаточне повернення додому хлопець не думає, бо продовжує навчання. А от в майбутньому варіант з життям в Україні син Тіни розглядатиме.

Співачка ж постійно проживає вдома та активно розвиває власну кар’єру. Це також стало однією з умов Євгена у момент, коли він розумів, що подолати рак неможливо. Тому Тіна навіть у складні моменти, коли хочеться все кинути, згадує про свою обіцянку й продовжує творити. Зокрема, вже опівночі співачка випустить свій новий альбом.

Тіна Кароль анонсувала вихід нового альбому та свій осінній концертний тур
Тіна Кароль анонсувала вихід нового альбому та свій осінній концертний тур

Також на честь цієї події зірка відправляється у новий концертний тур та радить фанатам вивчати тексти нових пісень. Перший концерт відбудеться завтра у Вінниці, але квитки на цю подію придбати вже неможливо. Також місця розпродані ще у 6 містах, а у декількох квитки закінчаться вже незабаром. Вочевидь, останніми роботами та анонсами нових треків Тіна змогла зацікавити авдиторію.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?