Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Останніми роками з гучними перемогами у київського “Динамо” складається не дуже добре. А ось в сім’ї власника клубу Ігоря Суркіса регулярно трапляється щось приємне. У липні минулого року його молодша дочка Яна повінчалася зі своїм коханим Крістіаном Біловаром, який грає за столичну команду. А цьогоріч дівчина потішила ще однією приємною новиною — вагітністю.

Про цю чудову подію на широку авдиторію Яна повідомила зовсім нещодавно, хоча знала про все ще навесні. Зараз дівчина знаходиться на 7 місяці, тому незабаром можна буде вітати пару з поповненням у родині. Але хоча донька Ігоря Суркіса розповіла про саму вагітність, вона не розповідає ні про орієнтовну дату пологів, ні навіть про стать майбутньої дитини.

Вагітна донька Ігоря Суркіса Яна зі своїм чоловіком Крістіаном Біловаром
Вагітна донька Ігоря Суркіса Яна зі своїм чоловіком Крістіаном Біловаром

На сторінці дівчини лише іноді можна побачити її фото та світлини з коханим Крістіаном. А от сам хлопець не дуже активний в соціальних мережах та переважно концентрується на своїй кар’єрі. Хоча спільні фото з молодою дружиною Біловар також іноді публікує.

Зараз Яна активно готується до народження дитини. Але також вона не забуває й про власне здоров’я. Дівчина регулярно займається спортом під наглядом тренера. Вправи, які виконує Яна, дозволяють підтримувати м’язи в тонусі та покращувати кровообіг. Завдяки цьому можна знизити ймовірність виникнення болю у спині, підвищити енергійність, підтримувати здорову вагу, покращувати настрій та дещо полегшити процес пологів.

Вагітна донька власника Динамо Яна Суркіс показала, як займається спортом
Вагітна донька власника Динамо Яна Суркіс показала, як займається спортом

Власною фізичною активністю та чудовою спортивною підготовкою Яна подає хороший приклад майбутнім мамам. Але дуже важливо перед початком тренувань консультуватися з лікарем, а у процесі — знаходитися під контролем кваліфікованого тренера.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?