Зятем не став, але це не кінець: що об’єднує сімʼю Софії Ротару та колишнього нареченого її онучки

Здавалося, що в сім'ї Софії Ротару от-от має з'явитися зять, як раптом зв'язок між ними зійшов нанівець. Соня Євдокименко сказала нареченому "прощавай", але не син артистки.

Півроку тому стало відомо, що дороги мільйонера Дениса Жаданова та онучки Софії Ротару розійшлися. Роками в мережі пліткували про те, що чоловік стане зятем сімʼї Софії Михайлівни. Здавалося, що він підходить абсолютно за всіма параметрами і спадкоємиця легенди української естради поруч з ним щаслива. Але в якийсь момент щось пішло не так. Їхнє спільне життя в Сполучених Штатах Америки завершилося.

Публіка здогадуються, що вся справа у місті проживання Дениса. Чоловік по роботі мав постійно знаходитися у Великобританії, а тому жив на 2 держави. Судячи з усього, стосунки на відстані не спрацювали.

Онучка Софії Ротару розповіла, які стосунки у її сім’ї з її екс-нареченом

Соня Євдокименко з Денисом Ждановим
Онучка Софії Ротару розповіла, які стосунки у її сім’ї з її екс-нареченом

Соня на даний момент вже з’являється у компанії іншого багатія, який являється спадкоємців мільярдів. Денис продовжує перебувати в Великобританії. Але зв’язки між ним та родиною повністю не розірвані. Зокрема про це говорить підписка Руслана на мікроблог бізнесмена. Єдиний та прямий спадкоємець Софії Михайлівни, судячи з усього, вирішив не прощатися з колишнім “нареченим” своєї дочки.

Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син Руслан Євдокименко
 Онучка Софії Ротару розповіла, які стосунки у її сім’ї з її екс-нареченом

Нагадуємо, що неодноразово родині доводилося давати коментарі на рахунок особистого життя Соні. В мережі з’являлися новини про її майбутнє весілля. Батько дівчини публічно спростував дану інформацію та заявив, що вони поки що не збираються видавати її заміж. Софія Михайлівна в свою чергу підкреслила, що Соня занадто молода для цього, а також розповіла, що в сім’ї дуже високі сімейні стандарти, і дівчина сподівається так само як її батьки та бабуся знайти собі партнера на все життя.

Тим часом підписники постійно спостерігала за тим, як розвиваються їхні стосунки і все сподівалися побачити обручку на безіменному пальці Соні. Цього так і не відбулося.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.