Молода Надя та старий Міша: 13-річна фанатка чесно розповіла, що думає про пару Дорофєєвої та Кацуріна

Чи вважаєте ви Надю Дорофєєву та Мішу Кацуріна ідеальною парою? Юна фанатка щиро та чесно розповіла все, що думає про кожного з них. Надя та Міша не стримали емоцій.

Бути знаменитістю означає залишатися в центрі уваги практично в будь-якому громадському місці. Міша Кацурін і Надя Дорофєєва чудово знають про цю істину, оскільки до них регулярно підходять шанувальники, щоб взяти автограф та сфотографуватися. Іноді, щоправда, фанати можуть обирати тільки Мішу. Одним з таких курйозних моментів Надя ділилася у сторіс. Та це зовсім не бентежить Дорофєєву, бо вона завжди рада за успіхи свого коханого.

Проте цього разу юна шанувальниця, яка підійшла до пари, висловила захоплення одразу обома знаменитостями. Але “дуже мила дівчинка”, як назвала її Надя, буда сором’язливою, тому просто віддала написані на серветках думки. Коли співачка з чоловіком прочитали їх, то їм стало надзвичайно приємно, бо там були теплі слова та добрі побажання.

Цікаво, що до Міші звернення було “на Ви”, а до Наді — “на ти”. Хоча Кацурін старший за дружину лише на 10 місяців. Але ймовірно це сталося тому, що записки писали різні люди. Помітити це можна по різному почерку. Міші подяку за чудові випуски про їжу залишила вся родина та попросила його продовжувати. А ось для Наді записка була персональною.

Надя Дорофєєва показала записки від юної фанатки для неї та Міші Кацуріна, а також свою радість після прочитання
Надя Дорофєєва показала записки від юної фанатки для неї та Міші Кацуріна, а також свою радість після прочитання

Її залишила 13-річна дівчинка Варя. Вона є фанаткою Наді та обожнює її пісні. Особливо з останніх робіт їй сподобався трек Хартбіт, який і досі тримається у рейтингу найкращих на різних майданчиках. Варя зазначила, що Дорофєєва дуже талановита, сказала, що любить артистку, та попросила продовжувати творчість у тому ж дусі.

У наступному сторіс Надя показала, як їй з Мішею радісно від такої уваги. Дорофєєва вже неодноразово зазначала, що саме її аудиторія дарує їй натхнення та розуміння того, що у своїй творчості вона все робить правильно. І це був один з таких моментів!

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.