Дві “проблеми”: поки Камінська, Трінчер та MamaRika мріяли збільшити свої “персики”, Доротюк їх зменшувала

Збільшити свої принади на 1-2 розміри хотіли б немало жінок. Дехто, як Слава Камінська та Анна Трінчер, наважуються на такий крок. Але в Аліни Доротюк бажання було протилежним.

Коли дівчат не влаштовують власні форми, то зазвичай це стосується бажання мати більший розмір. Але у цьому випадку цілком комфортно жити з наявним. Інша ситуація — надто великі “перси”. Якщо ви думаєте, що краще так, ніж повна відсутність, то це величезна помилка. І на власному прикладі у цьому змогла переконатися популярна інтерв’юерка Аліна Доротюк, про що дівчина відверто розповіла шанувальникам у новому дописі на своїй сторінці.

Колись дівчина мала аж 10 розмір! Якщо вам важко уявити це самостійно, тоді світлини, які Аліна прикріпила до публікації, дозволять отримати чітке уявлення про предмет розмови. По фото може складатися враження, що дівчині легко, великі перси ніяк їй не заважають. Але насправді її життя було нестерпним та містило у собі чимало обмежень.

Інтерв'юерка Аліна Доротюк до операції зі зменшення розміру
Інтерв’юерка Аліна Доротюк до операції зі зменшення розміру

Найперше — біг. Він був практично неможливим. Навіть звичайна прогулянка іноді ставала складною задачею, бо 10 розмір дуже сильно впливав на спину. Через це Аліна регулярно прокидалася посеред ночі. Її турбували постійні мігрені, оскільки спина впливає на голову. А голова, своєю чергою, відображалася на інших частинах тіла, викликаючи оніміння в пальцях рук та інші неприємні прояви, які викликають дискомфорт у повсякденному житті.

Під час свого спілкування з пластичним хірургом Дмитром Слоссером Аліна зізналася, що післяопераційне відновлення було у неї дуже довгим та непростим. Але після зменшення розміру своїх принад інтерв’юерка жодного разу не пожалкувала про власне рішення.

Аліна Доротюк під час інтерв'ю з відомим пластичним хірургом Дмитром Слоссером
Аліна Доротюк під час інтерв’ю з відомим пластичним хірургом Дмитром Слоссером

Але невеликий бюст задля впевненості у собі дівчата цілком можуть хотіти збільшити. Багато українських зірок, серед яких Слава Камінська та Анна Трінчер, наважилися на таку операцію. Результати, яких вдалося досягнути їхнім хірургам, багато фанатів вважають зразковими.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.