Знайшов любов всього життя в другій її половині: що відомо про молоду дружину Олександра Пономарьова?

Олександр Пономарьов витратив багато часу на пошук свого реального кохання, але врешті-решт його знайшов. Вона — не співачка, не модель, і завжди поруч.

Останні 15 років Олександр Пономарьов взагалі не розповідає про те, хто знаходиться поруч з ним. Ба більше, навіть під час великого інтерв’ю він не допустив журналіста до себе додому і провів усю сесію та процес у себе надворі. Все що публіка знає про дім артиста — це наявність в нього каміну. Саме там він зазвичай фотографуються для своїх соціальних мереж.

Олександр Пономарьов розповів про свою молоду обраницю

Олександр Пономарьов розповів, як його дружина відреагувала на чутки про роман
Олександр Пономарьов розповів про свою молоду обраницю

Втім, під час інтерв’ю Олександр підняв інше питання, яке також було дуже цікаво шанувальникам. Він заявив вперше в своєму житті, що виявляється його колишня дружина Олена Миколаївна Мозгова йому зрадила фізично з іншим чоловіком. Продюсерка на це відреагувала дуже гнівно та заявила, що у її екс-обранця було достатньо жінок, яких він міг би обговорити журналістами.

Цікаво, що про свою дружину Олександр дійсно тоді не зізнався. А вона в нього була. Багато років публіка пліткує про співмешканку артиста. Подейкують, що вони не одружилися офіційно, але живуть разом вже багато років. Деякі джерела вказують на ім’я Софія, деякі на ім’я Наталія. Але в одному інформація сходиться — жінка виконує обов’язки його концертного директора. Цікаво, що Віктор Павлік також одружився зі своїм менеджером.

Також з’являлися плітки про те, що дівчина насправді дуже заможна, являється спадкоємицею успішного бізнесмена і ні в чому собі не відмовляє. Тому їхні стосунки з Олександром можна назвати рівними за статусом. Хіба що дівчина дуже молода.

Колишня дружина Олександра Пономарьова Вікторія Мартинюк також розповіла про те, що в нього є цивільна благовірна. За її словами, вона докладає зусиль для того, аби в будинку Олександра панувала гармонія. Свого сина вона налаштовує так, щоб хлопчик добре ставився до мачухи та не сперечався з нею через дрібниці, а не забував про повагу до старшої.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.