Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.

Сьогодні українська співачка Настя Каменських активно розвиває власну кар’єру за кордоном. Завдяки власній привабливості, унікальному голосу та ідеальному знанню декількох мов зірка змогла зацікавити іноземну авдиторію. Нещодавно дівчина випустила новий трек Friday, яким вона хотіла нагадати про те, що навіть у непрості часи варто знаходити час для себе, адже це допомагає відновити внутрішній ресурс, який необхідний для нових звершень.

Над піснею, окрім NK, працював також її чоловік Олексій Потапенко та музичний продюсер й автор пісень Вадим Алхутов, який зараз проживає у Барселоні. Цього разу Настя вирішила не випускати звичний кліп, обмежившись тестовим відео, де можна побачити її в дуже ніжному і стильному рожевому образі. Півторамільйонним переглядам попереднього кліпу артистки на трек Moloko пісня поки поступається. Але відгуки до неї виключно схвальні.

Настя Каменських презентувала нову пісню, де поєднала англійську, іспанську та українську мову
Настя Каменських презентувала нову пісню, де поєднала англійську, іспанську та українську мову

Шанувальникам дуже сподобався стиль співачки, тому вона вирішила продемонструвати його в окремому дописі. Підписники у коментарях захоплені красою Каменських. А дехто зазначає, що завдяки обраному стилю знаменитість чимось нагадує ляльку Барбі.

На фото можна помітити, як пишне кучеряве волосся, яке стало візитівкою Насті, розлітається у різні сторони, наповнюючи кадр красивою природною енергією. Зірка обрала напівпрозору рожеву сукню, яка вдало підкреслює її розкішну фігуру, а вузол спереду додає всьому образу грайливості. Стиль доповнюється чорними рукавичками, завдяки контрастуванню з нарядом вони створюють відтінок гламурності та гарно пасують до кучерів співачки.

Найбільше увагу привертає обличчя Насті. Воно дуже красиве та миле. А завдяки акценту у вигляді бульбашки від рожевої жувальної гумки Каменських змогла додати трохи кумедності, нагадавши про свою безтурботну сторону та підкресливши основну ідею пісні.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?