Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.

Настя Каменських неодноразово була змушена коментувати плітки про її цікаве положення. Зміни у фігурі, раптове зникнення зі сцени, непередбачені канікули, — усе це наштовхувало публіку на думки про те, що в родині може статися поповнення.

І це не дивно, адже Настю Каменських люблять і цінують. І зазвичай саме від таких зірок чекають на новини про появу малюка. Артистка спочатку ставилася до цього з гумором, пізніше вона стала приховувати, що це її починає дратувати. Чоловік співачки Потап навпаки дуже легко ставиться до подібних речей.

Потап розповів про плани на поповнення в сім’ї з Настею Каменських

Потап і Настя Каменських розповіли, як їх об'єднали постійні суперечки
Потап розповів про плани на поповнення в сім’ї з Настею Каменських

Зокрема, 3 роки тому він дав ексклюзивний коментар на цей рахунок і зізнався, що хоче багатодітну родину. За його словами, він не збирається зупинятися на єдиному синові Андрієві, якому зараз 16, і хоче мати від Насті Каменських і хлопчиків, і дівчат.

Сама співачка також визнала, що до дітей ставиться дуже позитивно, але поки що, мовляв, Господь не дає. Що вона під цим мала на увазі достойно незрозуміло, але також повідомила, що одразу ж розповість фанатам про свою вагітність, тільки-но про неї дізнається.

Цікаво, що Настя Каменських слова свого чоловіка ніяк не прокоментувала.

Нагадуємо, що найгучніше чутки про її цікаве положення з’явилися після повернення з Іспанії. Настя Каменських відвідала дітей в Києві та потрапила в об’єктив з величезним округлим животиком. Тоді аудиторія була вже впевнена у тому, що вона виношує під серцем дитину.

І також варто визнати, що немає ніяких гарантій на рахунок того, що в сім’ї малюк не з’явився. У Настя Каменських та Потап досить довго знаходилисясо кордоном, досить довго не давали концерти, і могли за цей час реалізувати будь-які плани. Наприклад, Влад Я колись успішно приховував не тільки вагітність дружини, але й народження первістка. Такий самий досвід мали і інші зірки в українському шоу-бізнесі.

Зважаючи на останні події, у них було достатньо часу, щоб реалізувати задумане і не видати свого секрету.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.