У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Співачка з України Світлана Лобода показала, як саме вона проводить час зі своєю 6-річною донечкою. А саме, займається розвитком і навчанням. Зірка сидить біля своєї дитини у дуже короткій спідниці і в топі, який максимально підкреслює її бюстьє. При цьому вона була біля своєї дитини, ніби десь на зйомках, як справжня модель, а не мама-домогосподарка. Своє фото з донечкою Світлана Лобода опублікувала в своїй stories у соцмережі Instagram.

З фотографії одразу видно, що Світлана Лобода і вдома виглядає так, як з екрану телевізора чи в своїх кліпах. У топі та спідниці, а ще з накрученим волоссям та зробленим макіяжем зірка сиділа біля найменшої своєї донечки Тільди і щось роздивлялася разом із нею у планшеті. Помітно, що дитина гралася і паралельно намагалася розібратися в якійсь грі. Тим, чим займається дитина дуже цікавило співачку.

Світлана Лобода показала, як проводить час із 6-річною донькою
Світлана Лобода показала, як проводить час із 6-річною донькою

Слід відмітити, що насправді у Світлани Лободи двоє дітей: 13-річна Євангеліна та 6-річна Тільда. Пресі вона неодноразово розповідала про те, що завжди є лише плюс у тому, щоб жінки мали і народжували дітей. Не дивлячись на те, що вона народила двох дітей, має гарну фігуру, тіло та шкіру. Тому, якщо підходити до вагітності розумно і відповідально, то можна і діточок народити, і своє здоров’я і фігуру зберегти.

Розповідала співачка і про те, що вона дуже багато говорить зі своїми доньками про те, що нині відбувається в світі. Наприклад, що інтернет може бути не тільки корисним, а й нести певну небезпеку. Також вона обмежує перебування дітей в інтернеті. У мережу, раніше, вони заходили лише разом. І найголовніше, що знаменитість завжди намагається говорити зі своїми дітьми і все їм пояснювати. Ось така Світлана Лобода мама — приділяє час своїм дітям і тому, щоб з ними, в першу чергу, говорити.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.